Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BODI-BILDERKA I NJEN BIVŠI DEVER PODNELI KRIVIČNU PRIJAVU

Ljuba preko suda vraća ćerku!

Autor: Dijana Petrović | 27.07.2013 - 20:30:00h | Komentara: 7

„Mi smo putem suda tražili starateljstvo nad Aleksandrom, jer mi ne znamo gde je ona” kaže Srba Subotić za „Alo!“

Ljuba sa bivšim deverom Srboljubom

Ljuba sa bivšim deverom Srboljubom u sudu | Foto: Dušan Milenković

 

Posle dugogodišnjih sukoba na relaciji porodica Karađorđa Subotića i Aleksandra Čabarkape gde su u središtu priče i bodi-bilderka Ljuba Pantović i njena, trudna, maloletna ćerka Aleksandra, njihovim slučajem od sada će se baviti i tužilaštvo. Kako samo saznali, tokom jučerašnjeg dana Ljuba Pantović, njen bivši suprug Karađorđe Subotić i njegov brat Srboljub podneli su krivičnu prijavu, obrativši se nadležnom tužilaštvu kako bi maloletnu Aleksandru, vratili kući.
- Stvari se tako odvijaju da smo se obratili tužiocu, jer u suštini evidentno je da je Aleksandar Čabarkapa zaveo maloletno dete i da je drži ucenama i psihološkim uticajem. Mi smo putem suda tražili starateljstvo nad Aleksandrom, jer mi ne znamo gde je ona. Ona je kod njega, a mi ne znamo gde - rekao je za „Alo!“ Srboljub Subotić, Ljubin bivši dever koji je otkrio i zbog čega se obratio tužilaštvu, a ne policiji.

Nije vredelo što smo ga prijavili policiji: Srboljub

Nije vredelo što smo ga prijavili policiji: Srboljub | Foto: Dušan Milenković

- Razlog zbog kog smo se obratili višoj instanci je taj što smo tog čoveka prijavljivali policiji i nije vredelo. Postoji preko 60 prijava protiv njega, on laže, maže, pere se i ništa se ne čini povodom toga. Zapalio mi je automobil, gomilu kola je popalio. Palio je i splavove, lokale i još uvek je na slobodi. A pritom je lik koji je “pregazio” pola devojaka u Kaluđerici, manijak - izjavio je vidno uzrujani Srboljub Subotić.

O krivičnoj prijavi koju je spomenuo Srboljub, pokušali smo nešto više da saznamo do bivše bodi-bilderke Ljube Pantović, majke maloletne Aleksandre, koja je negirala da je tužilštvu prijavila Čabarkapu.
- Ja ne znam o čemu pričate, ja sam danas u sudu bila radi ostavinske rasprave - kratko nam je rekla Pantovićeva nekadašnja Čabarkapina devojka, a buduća baka njegovog deteta.

Čabarkapa prijavio Karađorđa da je tukao trudnu ćerku!

Čabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Čabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Tokom jučerašnjeg dana, osim prijave tužilaštvu za starateljstvo nad maloletnom i trudnom Aleksandrom, Karađorđe Subotić, koji je na uslovnoj slobodi se, kako otkriva njegov brat, susreo i sa svojim sudijom, jer je Aleksandar Čabarkapa protiv njega podneo prijavu da je tukao ćerku.

- I Karađorđe je bio sa nama u sudu, ali je on bio i kod svog sudije, jer je Čabarkapa podneo krivičnu prijavu protiv njega, zbog navodnog napada na Aleksandru. On je prijavio i Karađorđa i mene da smo je tukli, što naravno nije tačno i mi to možemo da dokažemo video-snimkom od tog dana - rekao nam je Srboljub.

Poslednji komentari
  • Mala ima sisu za sve pare! Vreme: 27.07.2013 20:43h

    Ali joj lepota i pamet nisu bas aduti...

  • maki Vreme: 27.07.2013 23:08h

    bavi se ljbo tvojom decom a ne stanijim !

  • mirko Vreme: 28.07.2013 02:29h

    Ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa!!! samo jedno je jasno, Ljubo, sta je bre ovo, kakvi su ti ovo bivsi muzevi, Karadjordje, i decko Cabarkapa, pa tu se ne zna ko je gori!! e, Ljubo, Ljubo, kada te covek slusa kao da si opatica i uceteljica, a ovamo sa kakvim si likovima bila, sta ti uradise od deteta, srami se Ljubo i pod hitno kod psihijatra!!! ti, a ne neki drugi iz Farme!!!

  • RADMILA Vreme: 28.07.2013 10:17h

    Eto kako onaj gore sve vidi!!!Dok se navodno prepametna LJuba bavila i moralisala Stanijom,njena cerka je pokazala,odnosno dokazala da kruska ispod kruske pada!!!Pa ja mislim da joj je ovo skola za ceo zivot,da se ne bavi tudjim zivotima,i da ne pljuje po frugima vec neka gleda sebe i svoju decu!!!Posto je cesto koristila narodne izreke na Farmi evo i za nju jedna:Prvo se polije svoja basta,pa onda tudja!!! Ili Ne gledaj sta je u tudjem loncu za rucak vec gledaj svoj!!! i jos hiljadu slicnih.Za njenu informaciju Stanija je sa 16 god. radila i stvarala karijeru da bi bila sebi sam svoj gazda,i pomogla i majci i bratu,sto je za svaku pohvalu,a nije ostajala trudna sa maminim bivsim deckom!!!SRAMOTA ZA LJUBU nije mi ni malo drago sto prolazi kroz sve ovo,ali ovo ce joj valjda biti dovoljna skola da se ne mesa u tudje zivote,a jos manje da ih komentarise!!!

  • gordana joksimović Vreme: 28.07.2013 10:22h

    dokle više da se diže prašina oko dva lažjiva i totalno ne vredna spominjanja stvora Fifi i Fufi?Jadni su svi oni koji ih sažaljevaju i gutaju neistine izbačene iz usta pomenutih spodoba

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP