Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PANTOVIĆEVA ZABRINUTA ZA ĆERKU ALEKSANDRU

Ljuba više ne spominje dečka!

Autor: A. Veljković | 27.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Životna drama u porodici Ljube Pantović potresla je celu naciju, a farmerka je sada nagovestila da je upoznata sa podatkom da je njen momak Aleksandar Čabarkapa smuvao njenu stariju ćerku Aleksandru.

Porodična drama: Ljuba Pantović

Porodična drama: Ljuba Pantović | Foto: Nemanja Kostić

Naime, nakon što su farmeri u utorak uveče gledali video poruke svoje porodice, Ljuba je bila potrešena što nije videla svoju stariju ćerku Aleksandru. Kao što je “Alo!” već pisao, bodibilderka je još pre mesec dana saznala šta se dešava napolju i od tada više nije spominjala svog dečka.

Aleksandar Čabarkapa  i Ljubina ćerka

Aleksandar Čabarkapa i Ljubina ćerka


- Brine me što se Aleksandra nije pojavila na snimku, ali me teši to što su moja majka i Gorana rekli da je bila u školi - izjavila je Ljuba, a posle toga krenula da nabraja celu porodicu, prijatelje i kumove koje želi da pozdravi, međutim, Aleksandar, koga je donedavno stalno spominjala nije bio na ovom spisku. Pretpostavljamo da se i farmeri pitaju zašto je odjednom svoju ljubav zaboravila, ali se čeka Ljubin izlazak sa imanja kako bi sve objasnila.

Podsećanja radi, Aleksandra Čabarkapa je za medije ispričao kako ne želi da krije svoju ljubav sa ćerkom svoje devojke i da neće dozvoliti da se iko meša u njihove odluke. Pisalo se i o tome kako mlada Aleksandra sa njim čeka dete i kako je i sama svesna da će majka po izlasku sa imanja poludeti.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Stanija: Ljubo, videćeš da i ti ispadaš budala!


Nakon što su farmeri komentarisali video-poruke svojih porodica, Ljuba Pantović je napala Staniju Dobrojević kako ispada budala u svojim postupcima. Starleta je po svemu sudeći upućena u životnu dramu Pantovićeve, jer je usledio vrlo zanimljiv komentar:
-Ljubo, ne bi trebalo ti da ocenjuješ ko kada ispada budala. Možda ćeš i ti kada budeš izašla shvatiti da si ispala budala, a u vezi sa ovom video-porukom od porodice. Stanija je verovatno dobila informacije iz spoljnog sveta od svog dečka Filipa Panajotovića, zbog čega je on i bio kažnjen oduzimanjem honorara.

Poslednji komentari
  • tarot Vreme: 27.06.2013 11:48h

    nije cela nacija ima nas koji brinemo za tesleušu i njene probleme

  • Hogar Strašni Vreme: 28.06.2013 13:44h

    Pa vi što pišete svakakve gluposti i komentarišete Farmu,reci te mi samo jedno:dali je normalno da majka u ovom slučaiu LJUBA sve zna šta joj se dešava između njenog "dragoga" i njene maloletne kćerke a svim bićem pokušava da zataška to među farmere koji i oni sve znaju,nebi li ostala na Farmi da pokuša da dobije prvu nagradu.Ljuba je za mene velika NULA.Memo,Ša, Ekrem,Saška i VESNA takođe...a tu im se mogu dodati ERA i AKI!!!Danijel,Filip,Stanija do pobede!!!

  • rada Vreme: 28.06.2013 17:36h

    E Ljubo, bolje da si brinula svoju brigu. Vidiš bog je veliki. Žao mi je tvoje kćerke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP