Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

IDENTIČNE LJUBAVI

Ljubav na "Farmi": Stanija i Filip kao Kaća i Bane!

Autor: Blic | 09.06.2013 - 10:10:00h | Komentara: 5

Ukoliko vam se priča najaktuelnijeg para na „Farmi“ čini već viđenom, ne grešite. Isti scenario su pre tri godine imali pevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković, od čega je ona najviše profitirala - izašla je kao pobednica i sa sobom povela dečka.

Palo pomirenje: Stanija i Filip

 Stanija i Filip

Scena kada se maneken Filip Panajotović vraća na imanje u Lisoviću, a njegova devojka Stanija Dobrojević mu pada u zagrljaj govoreći mu koliko ga voli rastopila je srca gledalaca „Farme“. Ista scena odvela je pre tri godine Katarinu Živković pravo do pobede.


Pevačica je bila izbačena iz rialitija 2010. godine, sedam dana je provela u stvarnom svetu, a onda se u velikom stilu vratila, dok ju je u rialitiju čekao dečko Bane.

Kaća je tada proglašena za najaljkaviju, jer se anegdota o njenom prljavom vešu koji je ostavljala širom kuće prepričava dugo nakon što se rialiti završio. Dok je boravila van imanja, pevačica se malo pribrala. Isti slučaj se desio sa Panajotovićem. Sada je smireniji i manje ljubomoran, ali i dalje isto zaljubljen.

Katarina Živković i Branislav Janković

Katarina Živković i Branislav Janković | Foto: facebook

Katarina Živković kaže za „Blic„ da je svaka ljubav ljubav za sebe.
- Glupo je upoređivati emotivne veze i ljubavi u rialitijima, ali ja sam uvek za ljubav, ako je ona prava. Ne znam šta će se desiti sa Filipom i Stanijom kasnije. Što se moje pobede tiče, pobedila sam zbog toga kakva sam osoba, a ne zbog toga što sam bila napolju - rekla je pevačica.

Početak

Banetu i Katarini trebalo je dva meseca da se poljube i zvanično započnu vezu. Janković je bio miljenik žena, ali se ipak odlučio za Katarinu. Staniji i Filipu trebalo je mesec dana da shvate da su zaljubljeni, a i do tada su bili nerazdvojni.

Svađe

I u jednom i u drugom odnosu postoje posesivni partneri. Koliko je bila ljubomorna Katarina, toliko je sada Filip. Oboma smeta što se njihovi partneri druže sadrugim farmerima. Dok je Bane Katarini tokom svađa govorio da je glupa, a ona njemu poručivala: „Duvaj ga“, Filip je Staniji u besu rekao da je „kurva“, na šta je ona njemu odgovorila da ne spava sa „pederima“.

Tepanja

Katarina i Bane su u vezu ušli nehajno, dok su Stanija i Filip odmah počeli ozbiljno. Starleta je manekenu ozbiljno saopštila da je zbog njega „izgubila sve“, a on njoj „volim te, mišu moj, nemoj da se brineš“. Stanija o Filipu govori kao „njenom“, a on je obasipa patetičnim izjavama „ljubavi, srećo, sve moje, volim te više od majke“. Katarina i Bane su se na imanju, iz šale, zvali mužom i ženom.

Raskidi

U rialitiju su Katarina i Bane raskinuli samo jednom, i to kada je on otvoreno priznao da ne bi spavao sa Katarinom. Filip i Stanija raskidaju bar dva puta nedeljno. Ona ostavlja njega jer se oseća nezaštićeno jer je on previše posesivan.

Ko si ti?

Katarina Živković nije znala ko je Bane Janković kada je ušla u „Farmu“. Isti slučaj je i sa Stanijom i Filipom. Bane je za svoju sadašnju devojku rekao da je „neka pevaljka“, a Filip je Staniju okarakterisao kao „ribu za koju nije čuo“.

Seks?

Katarina i Bane nisu imali seks kada su bili u „Farmi“, a vezu nisu konzumirali ni Filip ni Stanija, mada je do završetka rialitija ostalo ješ nekoliko nedelja. Ipak, i jedan i drugi su nagovarali svoje lepše polovine na to. Bane je Katarinu bacio u seno i rekao joj da ne bi bilo loše da probaju, a Filip je Staniji posle nekoliko sati maženja u krevetu procedio kroz zube: "Ne mogu više, poludeću! Molim te!"

Poslednji komentari
  • vesna Vreme: 09.06.2013 10:18h

    K&B su jedni,jedinstveni.

  • rada Vreme: 09.06.2013 10:57h

    Jos samo da kazete gledaocima ko od njih dvoje da pobjedi i sve ste zavrsili.Ma Pink treba zakonom zabraniti!

  • sara Vreme: 09.06.2013 11:28h

    Ova dva para ne mogu uopste da se porede. Cinjenica je da Stana I Filip pokusavaju da kopiraju Baneta i Kacu a sve zarad glavne nagrade, ali su uspeli da postanu Ceranici, pa i gori... Kod Kace i Baneta su se od starta videla iskrene simpatije i emocije a kod ovo dvoje sve je samo losa gluma i marketing...

  • hh Vreme: 09.06.2013 13:08h

    Ne uspeva im kopiranje,kod Stanije i Filipa sve deluje vestacki.

  • milica45 Vreme: 09.06.2013 14:43h

    Ovo dvoje su glumci ,veze nemaju sa proslim parom... pogledajte STANIJU kako do detalja pazi kako sedi ,kao se ponasa ,oblaci i celo vreme gleda u kameru,, cak i kad mu seda u krilo namesta se prema kameri,,,,ona zivi za to da bude u novinama na tv,, ovo je za nju raj,, proracunata ,namazana,,i kad govori u intervjuu o Filipu, ona celo vreem potencira, pa svidja mi se decko ,moja osecanja prema decku,, decko je, bla bla bla,,,,,, tako vestacki,,, nema osecanja u njenim izjavama dzabe joj sto se trlja uz njega celo vreme kad se to ne oseti,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP