Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SKANDAL!

Ljubin dečko slao pisma njenom ocu: Karađorđe, ostaviću Ljubu, imam drugu i trudna je!

Autor: Kurir | 06.05.2013 - 10:14:00h | Komentara: 8

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice, dečko Ljube Pantović, poslao je tri pisma njenom bivšem suprugu Karađorđu Subotiću, koji je već tri meseca u zatvoru. U njima ga je obavestio da je u srećnoj vezi s njegovom ćerkom, koja ima 16 godina, da to niko ne može sprečiti i da će ostaviti Ljubu čim ona izađe s Farme.

Čabarkapa i Ljuba

Čabarkapa i Ljuba

Kurir je već pisao da je devojčica, prema tvrdnjama njenog strica Srbe Subotića, ostala u drugom stanju s momkom svoje mame. Aleksandar, koji je oženjen i čeka četvrto dete sa suprugom, prvo pismo poslao je dvadesetak dana nakon što je Pantovićeva otišla u rijaliti. Datirano je na 7. april, a mi vam prenosimo samo neke od najzanimljivijih rečenica:

Tvoja ćerka je moj život

- Ćao, Đole, evo da ti napišem i ja koju reč, mada svu ovu situaciju možda nisi mogao ni da zamisliš... Pomoći ću ti sve što bude trebalo jer je tvoja ćerka, tvoja mezimica ušla u moj život i nikad neće izaći! Idemo svuda gde ona hoće, od splavova do kafića, i znaj da sad ide redovno u školu... Što se tiče nje, nemoj ništa da se sekiraš i nerviraš... Bili smo skoro na Zlatiboru tri dana, bilo je lepo, a ići ćemo uskoro i na Kopaonik jedan vikend...
Nekoliko dana kasnije poslao je i drugo pismo:
Pozdravlja te zet Čabri
- Uopšte me ne interesuje šta misliš o njenom i mom odnosu i da li se s tim slažeš ili ne. Ti tu apsolutno ništa ne možeš da promeniš i to dobro znaš. Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vreme. Đole, znaj to! Ljuba je na Farmi i kad bude izašla, reći ću joj za ćerku i mene, nju ću da otkačim odmah.
U trećem pismu Aleksandar Karađorđu ponovo piše da ne bude tvrdoglav i da mu se obrati za bilo šta, a to pismo završava rečima:
- Za sve što ti treba mi smo tu. Toliko od tvog zeta Čabrija - Saše!

Pisma koja je Čabarkapa slao Ljubinom ocu

Pisma koja je Čabarkapa slao Ljubinom ocu

Ljuba ostaje na Farmi

♦ Ljubin bivši dever Srba Subotić saopštio je produkciji „Farme“ šta se dešava, međutim, Darko Popović, PR Pinka, kaže da oni nisu dužni da je obaveste o tome.
- Takmičari rijalitija „Farma“ potpisali su ugovor o izolaciji. Mi nismo dužni da se brinemo o njihovim privatnim problemima u spoljnom svetu, niti smo dužni da im prenosimo informacije iz spoljnog sveta, pogotovo ako su neproverene. Kao i do sada, obaveštavaćemo ih samo o eventualnim ozbiljnim bolestima najbližih članova porodice ili smrtnim slučajevima.
Znam da će ti ovo teško pasti, a zbog Ljube se ne potresam
♦ Ljubina ćerka takođe je svom ocu poslala pismo u zatvor, u kojem mu priznaje da je zaljubljena u Čabarkapu.
- Ti znaš da je on mnogo bolji za mene nego bilo ko drugi iz Kaluđerice... Jedino me boli šta ćeš ti da kažeš na sve ovo, a što se tiče Ljube, ti znaš da se ne potresam baš toliko. Zasad je divan i nežan... Znam da ćeš da se razočaraš u mene i da će ti sve ovo teško pasti...
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 06.05.2013 10:32h

    UZAS! Da li je moguce ovako nesto? Ova Ljuba je bolesna zena, trebalo je njenu decu, jos ranije, smestiti u neku hraniteljsku porodicu, kako ona ne bi negativno delovala na njihovo vaspitanje. Nase drustvo je palo na ovom ispitu! Ne mogu da verujem da je prenos sa farme dostupan deci svih uzrasta jer se po ceo dan emituje. Ponasanje svih ucesnika na farmi, pa i Prokino je KATASTROFA!

  • nedjo Vreme: 06.05.2013 11:12h

    sapunica

  • vladimir Vreme: 06.05.2013 12:10h

    za erin obijen stan ste odma reagovali i izveli sa farme-a za ljubin problem BOLI BAS UVO.....SRAMOTA

  • joca Vreme: 06.05.2013 12:58h

    pa sad zavisi.,....malo mi je cudno sto je kao ne obavestavaju...dali je to zbog showowa koji treba da prave ....da ne budem toliko sumljicav pa da kazem da je sve izrezirano.....a nebi me cudilo da je istina..milion puta se desilo da ocuh smuva zeninu cerku nije to tako retka pojava....a gledao sam neki dan neke slike da vidim bas tu ljubinu cerku..pa nadjem clanak od pre dve godine gde ljuba kaze od prilike..kao..OVA STARIJA USLA U PUBERTET..IMAM MALO PROBLEMA SA NJOM...OCE DA ME KOPIRA..DA SE DOKAZUJE...nesto tako u tom smislu....znaci mala je jos onda dozivljavala majku kao konkurenciju na neki nacin..htela ja da postane ravnopravna sa njom..i evo sad joj je preotela muskarca..nije redak taj rivalitet majka cerka......ili obrnuto otac sin..

  • Anonimna Vreme: 06.05.2013 13:11h

    Ala je dasa strašno!;)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP