Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ALEKSANDRA OTELA DEČKA MAMI, PA IZGLADILE ODNOSE!

Ljubina Ćerka: Mama mi je oprostila!

Autor: Sanja Arsić | 15.07.2013 - 20:13:00h | Komentara: 9

„Nisam trudna, nisam u četvrtom mesecu trudnoće, to su gluposti!“, bilo je prvo što nam je rekla starija ćerka Ljube Pantović, Aleksandra, koja se retko oglašavala povodom skandala oko trudnoće sa maminim bivšim dečkom. Naime, kada smo okrenuli Aleksandru kako bismo iz prve ruke čuli zašto je pobegla od kuće i šta se zaista dešava sa celom pričom oko trudnoće, ona nam je smirenim tonom objasnila kako je informacija da je u četvrtom mesecu trudnoće netačna.

Zabrana Ljuba i Aleksandra

Razume ćerku i njene godine. Ljuba sa Aleksandrom

- Da sam u četvrtom mesecu ja bih već imala stomak, a nemam ga! Mogu da se slikam i dokažem to! Naravno da nisam trudna i ne znam zašto se uporno piše drugačije. Sa Ljubom sam u normalnim odnosima, videle smo se baš nakon što se pisalo da sam pobegla od kuće. Sedele smo u gradu, pile kafu, pričale, najnormalnije. Jedino o čemu ne pričamo to je Aleksandar, to je tema o kojoj mama ne želi da priča i nema potrebe. Sve što sam imala da joj objasnim, to sam i učinila i ona je razumela i mene i moje godine - izjavila je Subotićeva, koja je vezu sa Čabarkapom otpočela dok je Ljuba bila na farmi a zatim dodala da ona ne živi godinama sa svojom majkom.

- Ja sam kod tate u stanu, ja inače živim sa njim. Nisam mogla da pobegnem od mame kada sa njom i ne živim, moja mlađa sestra je kod nje, a ja kod tate. Priča da se mi nismo videle od kada je ona izašla iz rijalitija je netačna. Ponavljam da sam sa mamom u dobrim odnosima, oprostila mi je sve što je trebalo da mi se oprosti, a ona i ja znamo gde sam napravila grešku - kaže Ljubina ćerka.

Ne želi da čuje za njega: Ljuba sa  Čabarkapom

Ne želi da čuje za njega: Ljuba sa Čabarkapom

 S obzirom na to da nam je rekla kako je spremna da se slika i tako dokaže da nije u drugom stanju, kao i da od te priče nema ništa i da hoće na sve to da stavi veliku tačku, “Alo!” joj je ponudio fotografisanje, a ona je i pristala.


 
- Hoću da se slikam za vaše novine, želim da se ova priča završi, postaje mučna - priznala nam je maloletna Aleksandra sa kojom smo se dogovorili da se nađemo, ali nam se ona posle ovog razgovora više nije javljala na telefon niti je odgovarala na naše poruke.
Da li se predomislila i ipak ne želi da stavi tačku na špansku seriju ili je istina drugačija, ostaje da saznamo. Kako bismo proverili navode njene ćerke, okrenuli smo i Ljubu, koja nam se javila i kratko rekla:
- Da, čujemo se, nemam sada vremena - bilo je sve što nam je bodi-bilderka rekla, a kada smo je posle nekog vremena opet nazvali, javila se njena prijateljica i rekla da Pantovićeva ne može da se javi.
Da li će ova cela priča u skorije vreme dobiti epilog, videćemo!
 
Poslednji komentari
  • niki Vreme: 15.07.2013 20:49h

    Kako je glavata cerka

  • sd Vreme: 15.07.2013 23:39h

    Fuj, fuj, fuj...

  • posteno.... Vreme: 16.07.2013 00:29h

    Pa posteno je to eto sad je mami vratila decka tako da nista strasno , malo ce mamu k...... pa ce cerku za promenu k....... vazno je da je svima lepo :D

  • igor Vreme: 16.07.2013 01:08h

    Ljuba vaspita cerku tako sto prislanjanju silikone jedna uz drugu!! Ljubo, toliko si drzala pridike na Farmi kao neka profesorka fakulteta, a ovamo se ne zna ko ti je u familiji sa kim spavao, a bivsi muz lepog imena Karadjordje osudjen i na robiju!!!

  • jelena Vreme: 16.07.2013 05:32h

    Ljuba nije dobar covek sto je na Farmi i dokazala, osim sto je radila i to da bi sebe istakla. Ostalo nema sta da se pohvalno kaze za nju. Medjutim ovo sto se desilo sa njenom cerkom nije lepo komentarisati. Dete nije krivo niti je Ljuba mogla da se nada takvom nekom cinu. Zao mi je male, al nek se Ljuba samo zapita sta je sve radila sa Stanijom, kako je nazivala da zaradjuje sve preko kreveta, vredjala je i na svakom koraku ogovarala sa svima i sad posle Farme to i dalje radi. Ljuba da se smiri i da gleda svoju decu i sebe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP