Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ŠOU SE NASTAVLJA!

Ljubina ćerka u petom mesecu trudnoće pobegla od kuće?!

Autor: Star | 11.07.2013 - 10:02:00h | Komentara: 13

Ljubina šesnaestogodišnja ćerka Aleksandra, koja je u petom mesecu trudnoće sa maminim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (32), pobegla je od kuće iste večeri kad joj je majka ispala iz "Farme", piše "Star".

Ljuba sa ćerkom Aleksandrom

Ljuba sa ćerkom Aleksandrom

Ovaj tabloid je informacije dobio uvidom u Aleksandrin bolnički karton iz KBC-a Zvezdara, gde je devojka 21. juna bila na pregledu. Bolnička dokumentacija ukazuje da je Čabarkapa napravio dete Ljubinoj ćerki pre nego što je Ljuba uopšte otišla na "Farmu".

- Ljuba se po izlasku s Farme videla sa ćerkom. Taj susret je protekao u žestokoj svađi. Urlale su jedna na drugu, a onda je ćerka otišla sa dečkom i Ljubu ostavila u suzama - otkriva izvor magazina "Star". 
Poslednji komentari
  • valjevac Vreme: 11.07.2013 10:23h

    A Ljuba sinoc osula paljpu po medijima da to nije tacno.Toliko o njenoj iskrenosti.Onako istetovirana,izgleda kao da je skoro izasla iz zatvora.

  • Alex Vreme: 11.07.2013 10:35h

    Gledaj majku biraj cerku, ps.ko drugome jamu kopa sam u nju upada.

  • zizi Vreme: 11.07.2013 11:18h

    Ako se i kartoni pacijenata daju svakome na uvid sta bi sa Hipokratovom zakletvom? Ovde neko debelo laze ili je korupcija u zdravstvu neunistiva.

  • brrrrrrrr Vreme: 11.07.2013 11:44h

    toliko o postenju ona nesta za Staniju prica i pljuje po njoj, nisam ni za Staniju bila ali su stavrnu curu ispljuvali a LJuba sa 17 god rodila cerku ko o cemu k...a o postenju kako je bre nije sramota da prica o drugima i samoj toj Staniji pa Stanija je za nju svet izmislila iLJUBA je bila bas folirant i tracala je sve na farmi kao i svi ostali bila je moj favorit dok se nije pokazala u pravom svetlu fuj kakava majka takva cerka mislim da joj je bolje da suti i da ostale ucesnike u zvezde da dize Stanija kaka god da je bar nema dete koji je sa njenim frajerom i nije moguce da svi mediji lazu i pisu neistine mislim stavrno nemam reci fuj LJUBOOOO NEVINA SI I FINA KO MAJKA 9 JUGOVICA

  • dt Vreme: 11.07.2013 12:29h

    Pa sta ste ocekivali nego da ce da brani svoje. Sto kao da vi nikada nista niste sakrili kada nesto lose vase dete uradi, sigurno ste udarali na sva zvona, narocito kada je ovako delikatna situacija. Drugo, verovatno da ima istine, ali ko zna koliko. Stidela bih se da stajem zeni na muku u ovakvom trenutku. Ako je vi licno poznajete i kazete da je losa majka onda je to druga stvar, ali ako izvlacite zakljucke iz rijaliti programa, onda ste vi u zabludi. Ako ste ljudi dobrog srca, necete se nasladjivati tudjom nesrecom, onda ste i vi losi. Na Farmi je bila radnik i to nije za osudu, ona je osudjivala nerad, a to je potpuno u redu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP