Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KO BI REKAO?

Marijana i Edin Škorić najveći foliranti na Farmi!

Autor: Puls | 25.11.2013 - 13:30:00h | Komentara: 0

Nakon što je sinoć tokom igre o tome koliko su se međusobno parovi koje je Zadruga napravila upoznali proteklih nekoliko dana, izdvojila se interesantna informacija kada je Edin Škorić koji je bio u toj igri par Marijani Leontijević otkrio da ona ima dečka napolju, što je ona potvrdila.

 Ivan Marinković je zbog ovog otkrića prokomentarisao da je Leontijevićeva najveći folirant na farmi, a interesantno je da Marijana rekla da ima dečka napolju i pored toga što je poznato da je tvrdila da se zaljubila ranije u Marka Vukotića i da se sa njim čak i ljubila. Inače u toj pomenutoj igri parova, Žarko Berber je imao zadatak ko se od farmera međusobno najbolje upoznao i on je za pobednike proglasio upravo Edina i Marijanu i oni će danas dobiti nagradu, a mnogi sumnjaju da će to biti neki zajednički izlazak napolje. Zorica Marković je kasnije komentarisala da će se na ovakav način proveriti kakve su zaista emocije između Edina i Marijane, i navela je da naravno da ne veruje da Marijana ima dečka napolju, što je i Marijanina prijateljica Simonida Ačević potvrdila. Na kraju je i sama misica priznala da nema dečka napolju.

Edin Škorić

Edin Škorić | Foto: N. Marković

 Zorica samo nije sigurna da li će od cele priče između Edina i Marijane biti ljubavna priča ili je možda reč samo o dobroj taktici i da Edin želi kroz ovu aferu da privuče veću pažnju gledalaca i glasača, a sa druge strane je zaključila da Marijana od početka ulaska na imanje namerno pravi afere u koje ubacuje druge farmere kako bi što duže ostala. Slično mišljenje ima i Romana Panić.

Marijana Leontijević

Marijana Leontijević

 Sa druge strane, Slobodan Đurković i Marko Vukotić su zajedno sa Zoricom konstatovali da je Marijana namerno njih dvojicu spopadala kako bi privlačila pažnju i da su njih dvojica imali problem kako od misice da se otarase. Podsetimo da je Marijana pokušala da pravi aferu i između Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP