Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MANEKENKA IZ HOTELA UTRČALA U AUTOMOBIL KAKO JE NE BI USLIKALI

Marijana već umislila da je zvezda!

Autor: Sanja Arsić | 27.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Iako je niko nije poznavao pre ulaska u rijaliti „Farma“, a i tada su je mnogi upoznali kao bivšu devojku Borisa Stamenkovića, manekenka Marijana Leontijević je već umislila da je velika zvezda, pa se po uzoru na slavne ličnosti atraktivna balerina skrivala od našeg fotografa.

U trenutku kad je naš fotoreporter  hteo da slika Leontijevićevu  i Škorića, bivša misica brzinom  svetlosti utrčala u automobil

U trenutku kad je naš fotoreporter hteo da slika Leontijevićevu i Škorića, bivša misica brzinom svetlosti utrčala u automobil | Foto: Mitar Mitrović

Naime, ekipa “Alo!” sačekala je juče oko 10 časova Edina Škorića i lepu farmerku po napuštanju hotela u kom su prenoćili i, dok je odbojkaš najnormalnije hodao i seo u automobil koji je došao po njih, Marijana je utrčala, zahtevajući da je zaklone kako je ne bismo slikali.

Lepotica pokušala  da se sakrije: Marijana  Leontijević

Lepotica pokušala da se sakrije: Marijana Leontijević | Foto: Mitar Mitrović


Očigledno da novopečena javna ličnost nije želela da bude fotografisana ranom zorom bez šminke, ali je zaboravila da je izložena već dva meseca 24 sata kamerama koje je snimaju dok jede, spava i šeta bez šminke, tako da nam je nepoznat razlog zbog kog se skrivala.

Sportista  navikao na fotoreportere: Edin Škorić

Sportista navikao na fotoreportere: Edin Škorić | Foto: Mitar Mitrović


Kako nam je izvor iz produkcije rekao, manekenka je bila vesela i raspoložena jer je konačno mogla da se istušira i naspava kako treba, ali je u momentu kada je videla našeg paparaca promenila raspoloženje, tražeći da je sprovedu na drugi izlaz.

- Marijani je baš prijao boravak u hotelu, kao i Edinu. Najsrećniji su bili jer su mogli da se normalno okupaju, ali i naspavaju na udobnom krevetu, a uz sve to su imali i masažu i džakuzi. Kada su juče ujutru napuštali hotel, bili su raspoloženi, ali je farmerka u jednom momentu kada su izlazili videla fotografa i zamolila da je zaklone, pa smo doneli odluku da ih izvedemo na sporedni izlaz, tako da je ona odmah uletela u kola, dok je Edin bio opušten - kaže nam izvor iz produkcije rijalitija.

Marijana i Edin

Marijana i Edin

Edin gledao u Marijaninu guzu!

Dok se Marijana Leontijević masirala ležeći na stolu samo u gaćicama, Edin Škorić je seo pored njenih nogu i, dok su ćaskali koliko im fali realan život, odbojkaš je bacao pogled na manekenkinu zadnjicu. Devojka koja je masirala atraktivnu brinetu primetila je poglede i samo se nasmejala, pa joj je sportista uzvratio smešak jer je očigledno shvatio da su pogledi primećeni.

Poslednji komentari
  • karalaki Vreme: 27.11.2013 08:06h

    kao i ostale primitivke (ne mo me slikaš)

  • olga-bg Vreme: 27.11.2013 10:54h

    nista gore nego kad se opanak popapuči

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP