Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

IZMEĐU DVE VATRE

Marka Vukotića u studiju sačekale i verenica i Marijana! (FOTO)

Autor: Svet plus | 30.12.2013 - 12:30:00h | Komentara: 2

Marko Vukotić sinoć je u polufinalnoj večeri rijalitija Farma napustio imanje u Lisoviću, a obradovao se kada je u studiju u Šimanovcima video svoju verenicu Slađu, jer se brinuo da ga je možda ostavila.

marko vukotić

Marko Vukotić je tokom poslednjih nedelja na Farmi bio jako zabrinut da li će ga verenica Slađa sačekati posle svega, a pre svega posle flertovanja sa Marijanom Leontijević, iako je on svaki put oštro opovrgavao da je između njega i misice ikada ičeg i bilo.

Kada je Marko sa Rokijem stigao u studio u Šimanovcima, čekalo ga je iznenađenje: verenica Slađa, ali takođe i Marijana Leontijević. Naime, Marijana je bila gost u studiju tokom čitave večeri, i komentarisala ponašanje farmera, ali i pozivala publiku da glasa za Jelenu Golubović. Kada je napravljen treći presek glasova, jedino je ona tačno predvidela da će upravo Marko napustiti imanje.
Vukotić se jako obradovao kada je ugledao verenicu Slađu, te ju je izgrlio i izljubio, pa ga ni prisustvo Marijane nije poremetilo. Čak ih je i upoznao, te insistiirao da se Slađa smesti u stolicu pored misice, dok je on seo na pod.
On se našalio na račun priča da su postojale emocije između njega i Marijane, ali i izemđu njega i Romane, te kazao kako se "na Farmi poljubio sa svim ženama", i dodao da ga je jedino Zorica Marković poljubila pred svima.
"Poslednjih nekoliko dana bio sam baš nervozan, jedva sam čekao da izađem. Bilo je različitih emocija, naboja... mislim da smo svi mi uticali jedni na druge. Ja sam za sebe veliki moralni pobednik", zaključio je crnogorski maneken.
Poslednji komentari
  • Sale Vreme: 30.12.2013 13:27h

    Ajmo Slobo Kralju , decko za primer ...

  • Tex Viler Vreme: 30.12.2013 14:04h

    Ahahahaha... Pa nemoj da nam vredjas intelienciju ! Proveo si tamo sve ove dane i sad ,pred finale i dodelu 50 000 evrica, jedva si cekao da izadjes . Usput budi receno , ko je vama slao glasove i trosio novac , voleo bih da znam ? ( mame , tate , ... se ne racunaju )

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP