Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ONA JE SIGURNA U TO

Markova verenica: Venčaćemo se čim izađe sa Farme!

Autor: Svet | 23.09.2013 - 17:20:00h | Komentara: 0

Odlično funkcionišemo i ništa neće uzdrmati našu vezu. Želim da ostanem u Švedskoj da se zaposlim, a sa Markom sam se dogovorila da će mi se pridružiti, rekla je Slađana.

Marko Vukotić, crnogorski maneken i fitnes instruktor, jedan od miljenika publike na Farmi, ima devojku Slađanu Lukić (22) već četiri i po godine, s kojom plani da se venča kada završi svoje učešće u rijalitiju. Svojim vaspitanjem, smirenošću i lepim izgledom Marko je zapao za oko Anastasiji Buđić, koja je sigurna da će da se nešto desiti između njih ako se vrati na imanje, ali maneken ima verenicu koja mu beskrajno veruje, iako je na imanje ušao ne spominjući je.

Marko Vukotić i verenica

Marko Vukotić i verenica | Foto: facebook

 -"Meni je sve ovo jako zabavno. Marku bezrezervno verujem, zajedno smo četiri i po godine, pre godinu dana smo se verili, a na proleće ćemo se venčati. Smešne su mi priče da me krije. Kada je ulazio na Farmu, Aleksandra Jeftanović je napomenula da ima verenicu i to su svi čuli. Nas dvoje odlično funkcionišemo i ništa neće uzdrmati našu vezu. Želim da ostanem u Švedskoj da se zaposlim, a sa Markom sam se dogovorila da će mi se pridružiti", -rekla je Slađana.

Naime, Slađana i Marko su se upoznali u Budvi i bila je to ljubav na prvi pogled i bili su nerazdvojni do Slađaninog odlaska u Švedsku. Markova verenica je iz Banatskih Karlovaca, a trenutno studira u Geteborgu.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP