Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GLASOVI NE LAŽU

Mećava izbačen iz Farme, Goca i Vesna se vratile!

Autor: Puls | 09.06.2013 - 23:41:00h | Komentara: 8

Folk pevač Miki Mećava večeras je napustio imanje u Lisoviću. On je dobio najmanje glasova podrške publike, a Goca i Vesna su, odlukom produkcije i gledalaca, ponovo u rijalitiju!

Zaigrao se: Miki Mećava

Miki Mećava

U kvizu je pobedila Stanija Dobrojević i njoj su glasovi duplirani jer je imala pet štapića, dok je Andrija Aki Marković imao četiri štapića.
Najviše glasova posle dupliranja imala je Stanija, a pre Filip Panajotović koji je takođe borio u areni za ostanak na imanju.

Tuca Goca Bozinovska i Vesna Rivas

Tuča: Goca Bozinovska i Vesna Rivas

Produkcija je prepustila publici da odluči da li želi da vrati izbačene farkmerke Vesnu Rivas i Gocu Božinovsku i glasanjem je odlučeno da će, uprkos svemu, njih dve ponovo biti na imanju u Lisovićima!

Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 09.06.2013 23:32h

    Nemogu da verujem da neko moze da poveruje u glasove, i vrapci su znali da ce Miki da ispadne, dokle vise da zamajavate ovaj narod, ocigledna pljacka naivnog naroda, glasanje je farsa da bi se vi bogatili, a naivni neka i dalje glasaju

  • nedjo Vreme: 09.06.2013 23:41h

    dokaz da se vrednost ne ceni

  • Realno Vreme: 10.06.2013 03:38h

    Realno su izgubili kompas...reality bi trebao da bude u pozitivnom smislu te reci. Da svako od ukucana pokaze sta zna i ume. Da se smeju i pevaju. Umesto toga smisljeno je da narod krene da mrzi sve veci broj ukucana i salje SMS za izbacivanja, vracanja i tako u nedogled nebi li se neka para zaradila. Sve u svemu najgora farma i najgori scenario do sada!

  • oni Vreme: 10.06.2013 08:15h

    E sada je sigurno da je sve namestaljka! A vi samo trosite pare na glasanje! Molim vas favoriti Goca pijana Bozinovska, i tabure nemoralni Stanija!!!! A izbace Mikija, normalnog i skromnog radnika! Dno!!!

  • Bravo za Gocu... Vreme: 10.06.2013 09:11h

    Prema Goci je ucinjena nepravda, jer se zena branila od zle zene Vesne Rivas, koju je dovolojno pogledati , da se vidi koliko je zla i neuracunljiva i nije trebala uci nazad na Farmu, jer je zlo za ljude. Goca je dobar covek, vredna, drustvena i narod je voli, ako neuporedjujemo ovaj profil Vesne Rivas ljudi i, a njih je na srecu malo i ove adolescente koji podrzavaju okruglo loptastu Vesnu. Bravo Goco, zbog tebe je i ovaj miom Vesna vracen i opet si je pobedila i dokazala , da si iznad nje, ima jos jedan dodatnbi razliog, da ti zavidi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP