Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SARAJLIJA POBEDIO STARLETU

Memo nosi u
Sarajevo 50.000 evra!

Autor: Ekipa Alo! | 07.07.2013 - 20:02:00h | Komentara: 57

Bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac uspeo je da u samom finišu četvrte sezone “Farme” osvoji najviše glasova i “potuče” glavnog favorita – Staniju Dobrojević! Kako “Alo!” saznaje, do poslednjih minuta glasanja vodila se žestoka borba između srpske starlete i bosanskog umetnika, da bi na samom kraju Memo pobedio i osvojio 50.000 evra!

Memo

Memo u suzama i sa čekom od 50.00 evra saznao da mu žena nosi devojčicu ali i da mu je otac ponovo primljen u bolnicu.

Memo

Sarajlija slavi sa farmerima

“Ušao sam na mala vrata i želja mi je bila da ostanem samo dve nedelje”, u suzama je rekao Haljevac

- Ušao sam na mala vrata i želja mi je bila da ostanem samo dve nedelje. Pare čemo trošiti na porodicu, sad sam saznao da mi žena nosi devojčicu. Onog dana kad sam ušao u Farmu mi je otac operisan a sada čujem da je ponovo u bolnici – u suzama je rekao Haljevac nakon što je proglašen za pobednika.


S druge strane, drugoplasirana Stanija Dobrojević je izjavila da je ona moralna pobednica, a i otkrila nam je šta će raditi posle “Farme”.

“Ja sam pobednica jer sam dobila ljubav i večeras ću Filipu dati ono što sam mu obećala!” – Stanija Dobrojević

- Nisam razočarana, ja sam moralni pobednik. Mislila sam da će da pobedi Goca Božinovska, a ne Memo. U svakom slučaju, ja sam pobednica jer sam dobila ljubav i večeras ću Filipu dati ono što sam mu obećala! – rekla je starleta.


Inače, prvi izbačeni finalista je bio Nenad Aleksić Ša sa svega 3,2 posto glasova. Njegovi roditelji su u studiju imali kraći verbalni sukob sa Saškom Karan, koji je u jednom trenutku mogao da preraste i u fizički obračun. Na sreću, sve se završilo samo na rečima, a reper nam je po napuštanju imanja rekao: "Od svih izbačenih učesnika najmanje mi je drago što vidim Sašku jer sam navikao samo na pametne ljude u svom okruženju".


Sledeći je imanje napustio Andrija Marković Aki, koga su dočekali majka, baka i sestra. Mlada zvezda “Granda” je istakla da je za njega ovo jedno veliko iskustvo i da se ne kaje ni zbog čega.


Prva žena koja je napustila kuću u Lisoviću finalne večeri bila je Goca Božinovska. Uprkos tome što je ostala bez nagrade, folkerka kaže da nije razočarana, a najveće iznenađenje priredila su joj deca koja su kod kuće organizovala veliku žurku povodom Gocinog povratka. Iako je važila za jednog od favorita, “žena iz naroda” Radojka Bogdanović vratila se u svoje Galibabince praznih džepova.


Najpoznatije televizijsko seosko imanje u Srbiji je zavoreno, ali samo do septembra, kada nas očekuje peta sezona najgledanijeg rijalitija i neki novi poznati farmeri koji će pred kamerama da se vole, svađaju, tuku i ogovaraju.

Nenada dočekala devojka Daria!
Uprkos tome što nije osvojio glavnu nagradu, Nenad Aleksić imao je razloga za slavlje jer ga je u Šimanovcima dočekala devojka Daria. Kako nam je objasnio, njih dvoje su raskinuli pre njegovog ulaska u šou, ali sada postoji mogućnost da ponovo budu zajedno:


- Daria me je ostavila pre “Farme” i sada kada me je dočekala ovde moram da priznam da mi je to jako prijalo i razmišljam o tome da ćemo nastaviti vezu – rekao nam je Ša

Mira Škorić: Stanija je bruka i sramota!

Dok se u samoj završnici vodila bitka između Stanije i Mema, Mira Škorić je, vidno iznervirana, apelovala na svoje prijatelje na “Fejsbuku” da glasaju za Sarajliju:
- Ako Memo sada ne pobedi, a pobedi ova šljamura, sramota i bruka. Fuuuuuuuuuuuuj!!!! – napisala je pevačica na društvenoj mreži.
 

Šareni poslao cveće Staniji?
U toku finalne večeri u studio u Šimanovcima stigla je korpa sa 101 ružom za Staniju. Kako nije bilo nikakve kartice sa porukom uz ovu pošiljku, odmah su krenule priče da je misteriozni starletin obožavalac zapravo njen bivši dečko, poznat po nadimku “Šareni”, sa kojim je prekinula vezu pre ulaska u rijaliti. Međutim, Stanijin brat Sani nam je pojasnio da je cveće zapravo od njihovih prijatelja iz Kanade.
 

Tehnika zakazala usred glasanja!
Tokom glasanja u finalu veliki broj ljudi požalio se da ne dobijaju povratne poruke kada pošalju svoj glas za nekog od farmera. Kako bismo proverili o čemu se radi i da li glasovi uopšte stižu gde treba, kontaktirali smo producente “Farme” koji su nam objasnili da je sve regularno, samo da usled tehničkih problema ne stižu povratne poruke ljudima koji glasaju.

LIVE BLOG: FINALE FARME

Memo

00:16 Ognjen se sprema da u stilu bokserskog sudije proglasi pobednika "Farme"!

Stanija i Filip

Ekrem Jevrić

Memo razvali ovog PVC patuljka!Da ne gledam vise one njene vestacke kljove na ekranu!
  • Radojka sa porodicom | Foto:
  • Radojka sa porodicom | Foto:
  • Radojka sa porodicom | Foto:
 
  • Farmeri u studiju u Šimanovcima | Foto:
  • Farmeri u studiju u Šimanovcima | Foto:
  • Farmeri u studiju u Šimanovcima | Foto:

23:16 Aleksandra je poručila da se u 23:45 zatvaraju linije i da se glasa čak u 12 zemalja.

  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
  • Goca Božinovska | Foto:
 

23:11 - Ja sam jedna uspešna žena. Izrodila sam troje dece i izborila se za njih i još se borim, a pored svega ovako izgledam u mojim godinama, pa naravno da smatram da sam uspešna žena - poručila je Goca kojoj je sin već poručio da će voditi devojku na njeno nagradno putovanje u Veneciju.

23:08 Nastavio se tihi sukob između Goce Božinovske sa jedne strane i Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića sa druge strane. Goca je rekla da je ona vrlo pametna žena po zanimanju iako nije završila fakultet i dodala je da Filipu i Staniji uopšte nije trebao napad na nju.

Pevačica je rekla manekenu da će on i njegova devojka biti mnogo srećniji kada budu razdvojeni, a ona misli da će to biti uskoro.Goca je takođe poručila Staniji i Filipu da će oni kad tad dođi na njene reči ali da ih ona jako voli i poštuje. Filipu je poručila da bi joj bilo jako drago da peva na njegovoj i Stanijinoj svadbi. Manekenu je još poručila da bi mu zapevala pesmu "Neodoljivo me podsećaš na njega", nakon čega je nastao muk u studiju koji je za nekoliko sekundi razbio aplauz.

22:56 Goca Božinovska je stigla u studio gde su je dočekali sin i ćerka. Ćerka joj je odmah sugerisala da je rasčupana. Goca je priznala da je plakala kada je Ekrem napustio imanje.

- Znala sam da nisam pobednik. Čekala sam da izađem. Radojki sam rekla po izlasku "Odoh ja Rajka a ti ćeš polako zamnom". Ne znam da se foliram, možda sam trebala da ćutim više. Ja sam mislila da je trebalo da se bira najbolji radnik i čovek. Bez Mikija ne bih izdražala ovo, on nije moj prijatelj, on je moj brat. Bio je najbolji i najsposobniji i ja sam mislila da će ona pobediti - rekla je Goca.

22:55 Memo ili Stanija, minuti su u pitanju!

22:51 Memov prijatelj se zahvalio Ša zato što je čuvao leđa sarajliji na Farmi. Elmir iz Sarajeva je poručio reperu da je u Memi i njemu pronašao pravu braću i da je umetniku najverovatnij sačuvao psihičko zdarvlje u ovom rijalitiju.

22:40 Četvrti superfinalista koji napušta rijaliti je Radojka. Memo i Stanija su pravi finalisti i neko od njih će kući odneti 50.000 evra. Podsećamo da su čitaoci portala alo.rs za Radojku Bogdanović mislili da nakon Goce Božinovske najviše zaslužuje da pobedi u Farmi.

22:38 Radojka konstatuje da ovo više nije izbacivanje već napuštanje "Farme".

22:34 Preostali superfinalisti su zaključili da u ovogodišnjoj Farmi neće pobediti pevač iz Grand produkcije.

22:21 Filip Panajotović i Aki su obećali da će popričati i da će se pomiriti. Maneken je takođe pomenuo da mu je žao što se sa nekim ljudima zakačio u rijalitiju.

Pogledajte ko misli da se Stanija najbolje snašla na Farmi.

Nemanja Stevanović

Zvezda Granda podržala Radojku
 

22:10 Andrija Aki Marković je stigao u studio u Šimanovcima. Prva mu je u zagrljaj poletela baka a zatim i majka.

21:56 Treći superfinalista koji je napustio imanje u Lisoviću je Goca Božinovska. Podsećamo da su čitaoci poratala alo.rs mislili da baš ona zaslužuje pobedu u četvrtom izdanju rijalitija.

Reper Ša

Ša i Darija u zagrljaju

21:10 Drugi superfinalista koji je napustio imanje u Lisoviću je Andrija Aki Marković. Po napuštanju je poručio "neka pobedi najbolji".

21:07 Ognjen je opet na sebi svojstven način saopštio ko ispada. Obećao je da će farmeru koji odlazi staviti ruku na rame.

21:03 Tarot tvrdi da svi imaju jednake šanse od superfinalista koji su ostali na imanju u Lisoviću. Danas je tipovao na Staniju!

21:02 Bebi Dol ne želi da zvuči patetično, ali na sve ljude u studiju gleda kao na porodicu! Jeftanovićka dodaje kao neka disfunkcionalna porodica.

20:58 Era Ojdanić pita kada će početi prepucavanje. Već se u studiju zakačio sa Saškom Karan, koja nije želela da priča o tužbi koju je najavila protiv Bebi Dol.

Danijel Farma

Danijel Pavlović je na svom "fejsbuk" profilu pružio podršku Goci

 

Pročitajte šta je Filip rekao o ljubavnoj vezi sa Jovanom!

20:35 Prvi superfinalista koji je napustio imanje u Lisoviću, nakon 110 punih dana je reper Ša.

20:37 Ognjen bukvalno muči superfinaliste sa sistemom eliminacija dok ima saopštava ko prvi ispada. Sve u stilu Saše Popovića.

20:30 Saška Karan bi volela da prvo ispadne Ša. Izgleda da se neka stara nepriajteljstva i dalje nastavljaju.

20:28 Filip Panajotović kasni u studio u Šimanovcima.

Finalisti Farme

Ognjen je već postrojio farmere koji su napeti i nestrpljivo iščekuju da li će upravo oni večeras biti pobednici, a porodice farmera su već u studiju i očekuju svoje najmilije, a u studio su ušli i farmeri koji su napustili imanje u Lisoviću pre završnice.

PO MIŠLJENJU ČITALACA ALO.RS:

Goca Božinovska zaslužila pobedu!

Pobednica četvrte sezone rijalitija „Farma“, prema mišljenju čitalaca „Alo!“ portala, bez sumnje bi trebalo da bude pevačica Gordana Božinovska, koja ima 1.502 glasa, odnosno 30 procenata. Božinovska je u ovom šou programu pokazala skoro sve: da je dobra domaćica, raspoložena umetnica, istakla se u poslovima oko imanja, ali je publici otkrila da ume i dobro da se posvađa, pa i da se potuče.

Goca i Radojka

Pevačica osvojila najviše glasova, a u stopu je prati Radojka Bogdanović

Naši čitaoci za finaliste rijalitija „Farma“ glasali su na našem portalu i glasanje je trajalo 24 časa koliko je trebalo da se odabere onaj koji je najviše zaslužio sumu od 50.000 evra. Na gledaoce ove sezone popularnog seoskog rijalitija, Goca je verovatno najveći utisak ostavila kada se potukla sa Vesnom Rivas, nakon čega su obe bile izbačene iz programa, a potom i vraćene po želji publike.

Božinovska nije štedela ni suze ni psovke, ali ni osmehe, a najprisnija je bila sa kolegama Mikijem Mećavom, Erom Ojdanićem, kao i sa Andrijom Akijem Markovićem.

Gocu prema mišljenju čitalaca našeg portala, u stopu prati domaćica Radojka Bogdanović iz Galibabinca, koja je u ovaj rijaliti ušla kao pratilja svog supruga Duška i pokazala se kao vredna domaćica i miroljubiva učesnica, koja nije imala mnogo sukoba, ali je stekla duboko poštovanje mnogih učesnika. Radojki su naši čitaoci dali 26 posto svojih glasova, odnosno 1.319. Goca i Radojka u vođstvu su ispred preostala četiri takmičara, a zanimljivo je da prvi put u jednom rijalitiju žene drže prva mesta u finalu, bar prema glasovima naših čitalaca.

Stanija treća po zasluzi!

Stanija

Pažnju publike u ovoj sezoni „Farme“ neprestano je držala starleta Stanija Dobrojević, koja je sa Filipom Panajotovićem bila u konstantnom ljubavnom klinču, pozdravljala bivšeg dečka, ali se proslavila i čestim svađama sa drugim učesnicima. Starleta za koju se spekulisalo da je u rijalitiju izvršila i abortus, prema mišljenju naših čitalaca ne zaslužuje pobedu, ali je ipak na suverenom trećem mestu po glasovima kojih je 918, odnosno 19 procenata.

Ša nije zaslužio da pobedi!

ŠA

Iako je uspeo da poljubi Gocu Bjelicu da osvoji srce Ljube Pantović, reper Nenad Aleksić Ša ipak nije zaslužio pobedu, mišljenja su naših čitalaca koji su mu dali 538 glasova, odnosno 11 osto. Ša će ostati upamćen i po čestim svađama sa učesnicama „Farme“, a s obzirom na to da svađanje sa pripadnicama lepšeg pola nije džentlmensko ponašanje, to bi mogao biti razlog da neki odluče kako on ipak nije zaslužio pobedu.

Aki Marković tek na petom mestu!

Aki Marković

Skoro nikakvu šansu za pobedu čitaoci prognoziraju Andriji Akiju Markoviću, mladom pevaču koji je učestvovao u dosta manih svađa, a isticao se i radom na imanju, no ipak nije zavredeo da osvoji 50.000 evra.
Za Akija su glasala 492 naša čitaoca i dobio je 10 osto glasova.

Memo nema nikakve šanše!

Memo


Sarajevski umetnik Sulejman Kaljevac, u ovom rijalitiju poznatiji kao Memo, uopšte ne zaslužuje pobedu, mišljenja su čitaoci „Alo!“ portala kom su dali svega 220 glasova, odnosno 4 osto. Razlozi da čitaoci ne smatraju da Memo treba da pobedi mogli bi se pronaći u sitnim konfliktima koje je ovaj umetnik imao sa većinom učesnika.

Poslednji komentari
  • bane Vreme: 07.07.2013 22:14h

    sramota je da turčin pobedi u sred SRBIJE

  • Scandic Vreme: 07.07.2013 22:42h

    Bravooooooooo Memo Turcine, do POBJEDE.

  • srbin Vreme: 07.07.2013 23:02h

    valjda je radojka treci superfinalista a ne cetvrti

  • mimi Vreme: 07.07.2013 23:13h

    Bolje i on,nego ovo dno dna.Kuda plovi ovaj brod?Ovaj brod se opasno nasukao....Srbijo ovo je tvoja buducnost..Strasno!!!

  • nevena Vreme: 07.07.2013 23:34h

    Goca i radojka su imale najvise broj glasova,kakva namestaljka ko vise da veruje u nase srbe sami prevaranti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP