Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NIJE UŠAO U FARMU DA POBEDI

Memo: Otac mi je poklonio
stan od 700.000 evra, novac
mi ništa ne znači!

Autor: Blic | 08.07.2013 - 13:05:00h | Komentara: 9

"Nisam ušao na Farmu da pobedim, već na molbu direktorke Pink BiH koja je moja prijateljica."

Memo

- Meni je otac poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ništa ne znači - kazao je Memo i dodao da mu je otac oboleo od raka pluća i glave i da je juče saznao da je ponovo primljen u bolnicu.

- Tog dana kad sam ulazio na Farmu, njemu su otvorili glavu. Bez Ša, Ekrema i Ere ne bih uspeo – otkriva slikar koji je osvojio najviše glasova publike, ostavivši iza sebe drugoplasiranu Staniju Dobrojević.
Poslednji komentari
  • djokana Vreme: 08.07.2013 16:21h

    Bravo Memo , sve je dobro samo da Stanija nije pobedila, neka se vrati u Ameriku i pokaze tamo svoje "ekonomske" sposobnosti

  • Sasa Vreme: 08.07.2013 16:54h

    Jeste stan od 1.000 000 €, da nije negde u Americi kad toliko vredi ili je Sarajevo na nekom drugom meridijanu? Svi su nesto gadljivi na pare, pobedio i gotovo, cuj nije usao zbog nagrade, te price nek svi ostave da pricaju unucima a nas neka ne zamlacuju. Bilo bi dobro da se objavi koliko je ko dobio glasova a ne ovoliko ili onoliko procenata. Radojki svaka cast ali nije moguce da je ona imala vise glasova od Grandovih kandidata (Goca, Aki, Miki...) kao i obicno mnogo smrdi cela prica a narod zeljan igara....

  • zeljka Vreme: 08.07.2013 18:21h

    Pa kad nije usao zbog para, neka ih pokloni deci u Srbiji i Bosni, kome on prica tu pricu, avioni ,kamioni....

  • nata Vreme: 08.07.2013 18:26h

    @Sasa, a zasto je nemoguce da je Rada imala vise glasova od ostalih.Po meni ja cak mislim da je Rada imala vise glasova od Stanije I da se ona nasla sa Memom stukla bi ga.Jer je ona dokazala sta je pravi farmer, a ne ostali kojima je prostakluk u ustima pa mogu biti I tri puta iz Granda ili Amerike.Drago mi je sto je jedan anonimus kao Rada potukla ostale javne licnosti ako se tako mogu nazvati.E to je Sasa tvoj problem.Nipodastavas nekoga samo zato sto je anoniman.Rada je trebala biti pobednik.

  • slavisa Vreme: 09.07.2013 08:32h

    zasto u R.Bosni i Hercegovini, R.Hrvatskoj, R.Sloveniji, R.Makedoniji, R.Crnoj Gori u nekom od njihovih realitih soua ne ucestvuje jedan srbin ili srpkinja,nego smo mi sirokogrudi pa zaboravljamo i zmurimo za period od 1990 do 1999.godine i rado delimo novac drugima.zasto Mitrovic ne pozove raseljena lica da ucestvuju u farmi,makar ce zaraditi za hleb.Isto tako dokle vise pozivati estradne umetnike na farmi zar im je malo novaca sto zarade u grand produkciji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP