Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NEKA OTVORENA TEMA

Memo: Stanija je zaljubljena u Ša!

Autor: Kurir | 09.06.2013 - 13:00:00h | Komentara: 1

- Pa ja sam rekao da su oni imali neku otvorenu temu, pričali su, a znam da je meni Stanija rekla kako joj treba muško, a Filipa tu ne vidi - pravdao se Memo.

Memo

Pitanja gledalaca stvorila raspravu te su farmeri imali priliku da odgovaraju na njih, a jedno pitanje je izazvalo raspravu između Filipa, Stanije i Mema. Memo, po ćemu si siguran da Ša ima šanse kod Stanije i da tu ima nekih emocija?

"Pa ja sam rekao da su oni imali neku otvorenu temu, pričali su, a znam da je meni Stanija rekla kako joj treba muško, a Filipa tu ne vidi. To su bili razgovori dok tu nije bilo ničega, dok se oni nisu skroz skontali. To je jedino zbog čega sam ja mogao pomisliti na to. Ako sam to rekao, to je bilo samo zato što mislim da njoj treba mangup", rekao je Memo.
Staniji nije bilo ni malo lako da čuje ovako nešto, a verujemo ni manekenu.-
"Je li mogu ja nešto samo da kažem? Što se tiče mojih osećanja, ja se nikome nisam otvarala, kada sam sa Filipom imala problema, mi smo ih rešavali i tako dalje, a najmanje, tako da stvarno ne razumem. Nije lepo da se na ovakav način odgovara na ovo pitanje, stvarno. Niti smatram da je Ša više muškarac od Filipa", dodala je Dobrojevićeva.
Kada su se završila pitanja gledalaca, Memo je rekao da se pokajao što je uopšte ulazio u tu priču, ali se opravdao da su takve priče same dolazile do njega, dok se Stanija ljutila i rekla da takve priče više ne smeju da se pominju, jer joj je dosta toga da se ona stavlja u taj kontekst i da se od nje pravi nešto što nije. Filip se ljutio najviše zbog toga što je on dosta upućen u te priče, s obzirom da je bio napolju na 2 dana.
"Sram te bilo, ja se svađam i mirim sa njim. Imamo probleme zbog toga što tu pričaš da sam ja potajno zaljubljena u Ša, sram te bilo", starleta se sve više ljutila na Memu kako je vreme prolazilo.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 09.06.2013 21:23h

    ovaj lik je muchan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP