Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PČELAR ŽELI DA NAPUSTI FARMU

Miki Đuričić gađao Jelenu Golubović ciglom!

Autor: SvetPlus | 25.09.2013 - 14:58:00h | Komentara: 8

Jelena Golubović sedela je u sobi sa Zoricom Marković i plakala zbog incidenta koji se odigrao sa Mikijem Đuričićem koji ju je uprkos pravilima Farme gađao ciglom. Miki više nije mogao da sluša Jelenu, dohvatio je ciglu i gađao je, ali je rediteljka ostala nepovređena jer je bila dalekod od Mikija.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

Posle nekog vremena je sela na krevet, počela da plače i rekla kako ju je reakcija tek tada stigla. Posebno ju je potreslo što joj je Čupo rekao da uđe unutra umesto da ju je zaštitio:

-"Pa šta će mi takav muškarac koji nikad nije tu kad treba da me brani?!",- besnela je Jelena. Zorica Marković nadovezala se na ovu priču i rekla da je ležala u sobi jer ju je gušio bronhitis, a onda je čula da se napolju nešto događa. Ustala je i videla Mikija koji je ušao u sobu "sa razjarenim životinjskim pogledom" i čula Lepog Miću koji je pokušavao da ga zaustavi, ali je Miki vikao:
-"Ne zaustavljajte me, i vas ću da pobijem"-.

Miki Đuričić

Miki Đuričić | Foto: Nebojša Marković

 Zorica je zatim ustala i jako se uplašila od Mikija, jer kaže da se plaši agresivnih muškaraca:

-"Idem prema kapiji, gubim hod i srušim se. Gušila sam se, ne znam ko me je polio vodom da se povratim", - rekla je pevačica.

Sa druge strane, Miki je tražio da mu produkcija organizuje povratak kući jer se psihički ne oseća dobro i postaje rizičan. Džidža, u koju je Miki zaljubljen, pružila mu je maksimalnu podršku i rekla da će ona izaći zajedno sa njim, kao i da se nada da je Jelena "neće potkačiti" jer će tako odreagovati da će biti ili izbačena sa Farme ili krivično gonjena.
 
Poslednji komentari
  • gordana Vreme: 25.09.2013 15:09h

    MIKI SIROVINA TRAŽI PROSTOR. UVEK MU JE LAKŠE DA GA NAĐE NA PRIMITIVAN NAČIN (JER JE PRIMITIVAC) ILI NASILAN, JER POGOTOVO NIJE TEŠKO NEKOME OD 150 KG DA NASRNE NA ŽENU.BEZIDEJNI GALAMDŽIJA U PRAZNO, A OVA DŽIDŽA (NADIMAK JOJ POTPUNO ODGOVARA), DOBRO GA PRATI.

  • hromi daba Vreme: 25.09.2013 15:23h

    Evo vam VIP učesnici, psihički nestabilne osobe koja zbog emotivnog neuspeha pucaju po svim šavovima. Da je Miki Đurić osopba s podstanarom u glavi i rizičan u svakom momentu, dobro je poznato produkciji, ali mislim da nisu računali na Mikijev tzv. nervni slom. Dužan je lovu, a rokovi su prošli, kamata se nagomilava i po izlasku ga ćeka samo velika "0"

  • Djura_cenzura Vreme: 25.09.2013 20:22h

    Ima li šanse u ovoj deceniji da se objave komenatri nas koji drugačije mislimo. Kad će izbvori za novog urednika?

  • Zenica Vreme: 25.09.2013 20:31h

    Nedaj se Jelena sa tobom smo...

  • salko Vreme: 25.09.2013 21:08h

    Ne razumem zasto se tolika paznja poklanja nekom ko je na njegovom intelektualnom nivou,puna je Srbija obrazovanih i emancipovanih poljoprivrednika,on je sramota i ponizenje za srpsko selo.Nije vredan ni pomwna,a tek paznje,STRASNO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP