Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ALO! OTKRIVA

Miki Đuričić je misteriozni učesnik „Farme”

Autor: D. Petrović | 02.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Veliko iznenađenje koje je produkcija pete sezone rijalitija “Farma” čuvala kao “državnu tajnu” bilo je ime jednog učesnika koji nije snimio profil i koji se ostalim učesnicima pridružio tek posle ponoći na samom imanju u Lisoviću, a reč je o bivšem stanaru kuće Velikog Brata Miroslavu Mikiju Đuričiću, poznatom pčelaru iz Kupinova. Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskog Mikiju, razlog za skrivanje njegovog identiteta bio je taj što on ima ugovor sa “Emoušnom” i najavljen je kao voditelj jedne od emisija ove produkcije koja će uskoro biti emitovana na Televiziji “Prva”.

Ponovo pod video-nadzorom: Miroslav Đuričić

Ponovo pod video-nadzorom: Miroslav Đuričić | Foto: Z. Ilić

- Miki je bio iznenađenje za sve, ostali učesnici nisu imali pojma, većina ljudi iz produkcije rijalitija “Farma 5” nije znala, a on je insistirao na anonimnosti jer, da je obelodanjeno, verovatno bi njegov ulazak bio sprečen jer on ima ugovor sa konkurentskom produkcijskom kućom “Emoušn” za emisju “Moja velika svadba”, koja stratuje sa emitovanjem 3. septembra na Televiziji “Prva”. Još uvek je neizvesno da li će se Miki zadržati sva četiri meseca ili će u “Farmi 5” boraviti neko vreme. A njega su sa “Farme” dugo ubeđivali i dugo su pregovarali, te je novac koji mu je ponuđen ozbiljan, ali on toliko i vredi jer je i u „Velikom bratu” bio zanimljiv, veoma je provokativan i publika ga voli. Ima i onih koji ga ne vole, ali činjenica je da na njega niko ne reaguje ravnodušno - dodaje izvor blizak Đuričiću, koji tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar.


Ostali učesnici su Romana, Milica Ostojić, alijas Mica Trofrtaljka, Divna Karleuša, Džiža Stojković, Nela Bijanić, Ivan Marinković, Edin Škorić, Mis Svetlana, Anastasija Buđić i drugi, a kako će se snaći kada ih Miki bude “ubacio u mašinu”, saznaćemo već od danas.

Karleuša ipak podržala majku Divnu!

Uprkos tome što je svojevremeno učesnike rijalitija nazivala “polusvetom” i “dnom”, Jelena Karleuša je podržala svoju majku Divnu, koja je jedna od novih učesnica “Farme”!

Divna Karleuša

Divna Karleuša | Foto: N. Marković

- Mom anđelu, najdivnijoj ženi na planeti, pravoj plemenitoj lavici i borcu, podrška do neba! Mama, volim te! - npisala je Jelena na društvenoj mreži Tviter.

Romana pre ulaska na seosko imanje snimila spot!


Dok je većina učesnika “Farme 5” u karantin ušla u subotu, među njima nije bila i Romana Panić, a razlog je bio i više nego dobar - pevačica je upravo u subotu završavala snimanje svog novog spota.

Romana

Romana | Foto: Jelena Vučetić

Ova poslovna obaveza sprečila ju je da se pridruži ostalima u izolaciji, a kako saznajemo, ona je ipak ušla u karantin, ali samo nekoliko sati pre početka pete sezone rijalitija “Farma”. Ono što je nepoznato je da li će se Romanin novi spot zavrteti tokom njenog boravka na imanju ili će ga ona premijerno prikazati kada “Farmu 5” napusti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP