Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TEŠKO NJEMU

Miki Đuričić upao u kockarske dugove!

Autor: Blic | 04.09.2013 - 15:09:00h | Komentara: 4

Prva rialiti zvezda Miki Đuričić u „Farmu“ je ušao da bi zaradio novac i vratio svoje kockarske dugove. Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra. Kockarsku strast Miki je pokušao da eliminiše na razne načine, ali čim dođe do malo novca, on seda za kockarski sto ili popunjava tikete u kladionici.

Miki je dobar momak, ali voli da se kocka i to ga upropaštava. Svaki posao kojeg se dohvati zbog kocke napusti, kao što gubi i prijatelje. Pozajmljuje novac toliko da ni sam ne zna kome koliko duguje. On, ipak, žarko želi da se otarasi dugova i zato je i prihvatio da uđe u „Farmu“ jer je proračunao da će honorarom pokriti sva svoja dugovanja - kaže Mikijev blizak prijatelj.

Miki Đuričić

Ništa od honorara sa Farme - Miki Đuričić

Da nevolja bude veća, Miki će po izlasku iz „Farme“ najverovatnije ostati i bez voditeljskog posla u produkcijskoj kući „Emoušn“ i sav honorar od „Farme“ uplatiti na račun svoje matične kuće jer je samovoljno otišao na imanje u Lisoviću, kršeći ugovor s poslodavcem.
Miki je sedam dana pre početka „Farme“ došao u „Emoušn“ i rekao čelnicima produkcije da je dobio ponudu da za honorar od 25.000 evra uđe u „Farmu“ kao najveće iznenađenje šou-programa. Nije tražio nikavo odobrenje od šefova, već je to samo predočio kao činjenicu. Posle nekoliko dana opet je došao kod njih i rekao da neće ići na farmu - navodi izvor blizak produkciji „Emoušn“. Kad su ga videli u rialitiju, ljudi iz „Emoušna“ ostali su zatečeni jer od utorka na TV „Prva“ kreće Mikijeva emisija „Moja velika svadba“.  Mikiju je bolje da u „Farmi“ ostane što duže jer će sve što bude zaradio morati da plati produkciji - kratko je poručio Goran Stamenković, prvi čovek „Emoušna“.
 
Poslednji komentari
  • Shone Vreme: 04.09.2013 17:42h

    Dobar je on momak, "prodana dusa", prvo je lajao u VB sve protiv pinka i Mitrovica, grozio se emisije 48h svadba, posle poceo istu da vodi, covek bez morala i stavova...

  • sone70 Vreme: 04.09.2013 19:31h

    ajde,glasajmo za mikija,treba dugove da vrati covek,sta je za vas njegove fanove da ga dovedete do pobede ko u velikom bratu sto ste!

  • mima Vreme: 05.09.2013 07:15h

    Kaze nas narod, iver ne pada daleko od klade!

  • boomberman Vreme: 05.09.2013 07:44h

    Miki legendo otresi te seljake bobeda je Tvoja majstore!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP