Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KUKU LELE!

Miki iz Beograda krenuo pešice u Kupinovo, došao kući u pet ujutru!

Autor: Kurir | 13.10.2013 - 12:00:00h | Komentara: 7

Mirjana, majka Mikija Đuričića, koji je preksinoć pobegao sa imanja u Lisoviću, pa je samim tim diskvalifikovan iz rijalitija „Farma“, presrećna je što je on ponovo kod kuće.

Miki Đuričić

Miki Đuričić | Foto: Nebojša Marković

Međutim, veoma je zabrinuta za sina jer je, kako tvrdi, zbog stresa koji je doživeo zbog drugih farmera došao pešice u Kupinovo ujutru u pola pet, što mu dođe da je prešao čak 56 kilometara po mraku.

- Mnogo sam se obradovala kad sam ga videla. Nije „Farma“ za njega, on je previše pošten i iskren, a tamo su ga samo nervirali. Rekao mi je da ga je briga za honorar, da mu ne treba, i da nije više mogao tamo da opstane. Važno je da je izvukao živu glavu.
Bolje što se vratio kući, tamo bi mogao lako da se potuče jer ne trpi nepravdu, a ako ovako nastave da se svađaju u rijalitiju, može lako doći do ubistva - kaže Mirjana za Kurir. Mikija nismo zatekli u Kupinovu jer je, prema njenim rečima, otišao u Sremsku Mitrovicu da poseti rođaka u bolnici. Nadala se da će se ubrzo vratiti, ali uzalud smo ga čekali i ona i mi.
- Uslovi su na Farmi neizdrživi, a ljudi pogotovo. Miki nije mogao da izdrži, preskočio je ogradu i pešice je došao kući po mraku. Možda je i stopirao. Ne znam. Nije imao telefon da zove nekoga da dođe po njega. Ne znam gde su mu stvari - rekla nam je Mirjana, koja je bolesna ležala
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 13.10.2013 12:11h

    ovaj ima da zivi 1000 godina!

  • Banderaš Vreme: 13.10.2013 14:09h

    pa pametan čovek, svaki normalan čovek bi poludeo u onom zoološkom vrtu zvanom farma

  • momazver Vreme: 13.10.2013 18:11h

    Zlato mamino..ljubi ga majka...*sini munjo,udri grome,osvetli mu puta,da blago alkoholisan,sve iduci nekud kuci,majci ne zaluta*

  • Steva-NS Vreme: 13.10.2013 19:54h

    Mislim da je dosadio sam sebi,o gledaocima da ne pričam!Lova je čudna stvar!Pa samo za njega da radi Topčider,ne bi ga podmirio.Uostalom,neka pita ljude kojima je dužan,zašto je uopšte i ulazio na farmu.

  • boby Vreme: 13.10.2013 20:45h

    Alo bre Mikenzi,Miki,jel si pobedio u VB,gde su pare?,jel si radio svadbu kao voditelj,gde su pare?Sve na kocku jel tako.I sad treba da ga zalimo.Imao si veliku sansu da uradis nesto u zivotu,prokockao si sve to. Tesko da dvaput u zivotu dobijes jos jednom sansu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP