Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA, PEVAČICA I PČELAR SE EMOTIVNO ZBLIŽILI

Miki u šemi sa Zuzi Zu!

Autor: S. Arsić | 13.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Tokom rijalitija “Farma 5”, dogodilo se nekoliko ljubavnih veza, a emotivni status su do sada krili Miki Đuričić i Zumreta Midžić, koji su, kako “Alo!” saznaje, započeli emotivno druženje nakon izlaska sa najpoznatijeg imanja.

Miki Đurirčić i Zumreta Midžić

Miki Đurirčić i Zumreta Midžić

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak pčelaru iz Kupinova, on je shvatio da osim prijateljstva ništa više ne može da očekuje od Aleksandre Stojković Džidže, u koju se zaljubio na prvi pogled, pa je u realnom svetu sa bivšom članicom “Lokica” započeo druženje, koje je preraslo u nešto više od ispijanja kafe.


- Miki se baš zaljubio u Džidžu, ali je znao da od te priče nema ništa. Kada je izašao iz “Farme”, čuo se sa Zuzi Zu par puta, pričali su o rijalitiju i farmerima koji su u tom momentu još uvek bili na imanju, a onda su se dogovorili da se vide kada ona dođe iz Sarajeva. Iako ona tvrdi suprotno, ona je u Srbiju došla samo zbog Mikija, a on je poželeo da joj bude što lepše, pa je odveo na jedan salaš u Vojvodini.
Tu su večerali, pričali, a onda su otišli u sobu sa džakuzijem, gde su bili sami. Mislim da je tu sve počelo. Oni kriju da su u šemi, ali su ih svi već provalili. Zuzi Zu je sada više u Srbiji nego što je u Sarajevu, a Miki više i ne spominje Džidžu - ispričao nam je izvor blizak Đuričiću.

Kako bismo proverili informaciju, pozvali smo Zumretu i Mikija, ali novopečeni golupčići se nisu javili do zaključenja broja.
Poslednji komentari
  • rikica Vreme: 13.01.2014 12:59h

    Za divno cudo meni se oni bas dopadaju.Miki deluje kao ruralni tip,ali mislim da je on veoma nacitan i inteligentan covek.Zuzi Zu, jedna odmerena,stalozena,i simpaticna osoba.Bilo bi mi zaista drago,ako su se"smuvali"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP