Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SINOĆ NA FARMI!

Mišel bežao od Jelene, Sara dobila poruku od Akija! (VIDEO)

Autor: pulsonline | 07.12.2013 - 11:27:00h | Komentara: 0

Noćas je bilo veselo na imanju u Lisoviću. Tome su naročito doprineli specijalni gosti na žurki Biljana Jevtić, Aleksandar Aca Ilić, Milan Dinčić Dinča, Mišel Gvozdenović i Ivana Pavković. Među gostima sinoć bili su i bivši farmeri, a sada supružnici Jovana i Danijel Alibabić.

Interesantan je bio detalj kada je Danijel najavio svoju dragu da će ona nešto otpevati. Međutim, pevala je na plejbek i to novu pesmu njihove venčane kume Darije Stanojević „Ne zovi, ne traži me“.

aOva pesma je izazvala mnogo emocija među farmerima, a u tom trenutku je bilo najprimetnije razmenjivanje nežnosti i poljubaca između Jelene Jovanović i Edina Škorića sa jedne strane i Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića sa druge.

Inače, dolazak na farmu noćas je Danijel iskoristio i da premijerno predstavi svoju novu pesmu „Najbolji neprijatelj“, a kako ta pesma zvuči, poslušajte sami...

aInače, žurka je potrajala do zore, a pevači su uspeli da razvesele farmere koji su morali da izdrže gotovo dve "paklene" nedelje. Milan Dinčić Dinča je prodrmao farmere, a svojim odličnim glasom oduševljenje je izazvala naročito Ivana Pavković.

Što se tiče nastupa, ponovo je jedna od zvezdi večeri na žurki bila Simonida Ačević, koja je ponovo "treskala" i vrckala u svom prepoznatljivom maniru.

Mišel bežao od Jelene, Kaća i Sara vrckale na stolicama!

Pevač Mišel Gvozdenović noćas se našao u velikim problemima jer je sve vreme tokom žurke bežao od Jelene Golubović koja ga je spopadala i čak je u jednom trenutku uspela da izgura Marijanu Leontijević od mlade zvezde "Granda".
Za to vreme Katarina i Sara Trajanović su vrckale i plesale na stolicama, a tokom žurke su i farmeri-pevači uzimali mikrofon u ruke, a među njima je bila i Grujićeva, koja je otpevala splet pesama.

Sukob između Sare i Ivana!

Noćas je na žurki došlo do sukoba između Sare Trajanović i Ivana Marinkovića, jer je ona opet postavila distancu u odnosu na njega kada je dobio od nekoga od muzičara informaciju iz spoljnog sveta da je Aki Marković i dalje zaljubljen u nju i da je i dalje čeka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP