Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMA KAO AZIL

Od dugova pobegli u Lisović!

Autor: Dragana Tripić | 29.09.2013 - 21:00:00h | Komentara: 7

Beg od uterivača dugova mora da bude oprezno smišljen i pažljivo biran, a kada su dobri igrači u pitanju, oni se sakriju tamo gde svako može da ih vidi, a ne može im ništa! U ovom slučaju, idealan „štek” za begunce bio je rijaliti program „Farma”, gde se nekolicina njih sakrila na neodređeno vreme.

Miki Đuričić

Vraća novac sa kamatom: Miki Đuričić | Foto: Nebojša Marković

 Neki od njih su javno pričali o svojim dugovanjima, dok pojedini vešto kriju da su teškoj finansijskoj situaciji, pa je tako pri vrhu liste onih kojima je farma došla kao azil i Miki Đuričić, koji, kako se spekuliše, zelenašima duguje oko 18.000 evra. Pčelar iz Kupinova je javno pričao o svom kockarskom poroku, ali nikada nije spominjao u kolikoj je zaista buli.

Jelena Golubović

Banka je juri za vraćanje kredita: Jelena Golubović

 Rame uz rame sa Đuričićem nalazi se i rediteljka Jelena Golubović, koja je pred milionima gledalaca priznala da je od banke uzela kredit u iznosu od 25.000 evra, a zbog neplaćanja, kako se pisalo, sada mora da vrati sa kamatom 32.638 evra. žGolubovićeva je na sebi svojstven način ispričala kako je taj novac ulagala u školovanje, ali da zbog lošeg tržišta za njen posao nije uspela da vrati ni dinara. Ono što je sigurno jeste da je Jelena našla pravi način kako da se ponaša da bi ostala do samog kraja, a tako i stavila što više para u džep, a da li će to vratiti banci, niko nije siguran.

Bivši supružnici: Goca Tržan i Ivan Marinković

Duguje alimentaciju za dete: Ivan Marinković sa bivšom suprugom Gocom Tržan | Foto: Nenad Milošević

 Čovek koji je, prema sopstvenom priznanju, po zanimanju „nekadašnji muž Goce Tržan”, Ivan Marinković, u rijalitiju je našao utočište da se skloni od suđenja koje ima protiv svoje bivše, jer nije isplaćivao nijednu alimentaciju od kako se razveo od nje. Marinković je na imanje u Lisoviću navodno ušao kako bi od isplate honorara dao sva dugovanja koja ima prema Goci i ćerki Leni.

Mis Svetlana

Bivša prijateljica i dalje čeka svoje pare: Mis Svetlana

 Neki od VIP ličnosti su u rijaliti ušli kao zvezde na visokoj nozi, međutim, ljudi koji su im pozajmili novac ne libe se da to kažu i za medije, pa je tako izvesna Vera Stojanović javno optužila Svetlanu Koprivicu da joj duguje blizu 10.000 evra.

 Inače, ni Romana Panić ne živi baš lagodno kao što mnogi misle, jer je posla za nju sve manje, a poslednji album joj nije prošao kako je ona očekivala. Sada pevačica ima navodne finansijske probleme jer je vlasnici stana u kojem živi kao podstanar izbacuju na ulicu. Njen novi rijaliti drugar Edin Škorić je navodno takođe u finansijskoj buli, te na ovaj način mora da zaradi novac da bi živeo na visokoj nozi, kako pričaju da voli.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 29.09.2013 21:19h

    tu je tata mitrovic

  • Mita Vreme: 29.09.2013 23:52h

    sve moj do mojega!

  • Srbin Budala Vreme: 29.09.2013 23:58h

    Gospodo draga,da li Vi nekome nesto dugujete.STRASNO

  • AleksandarVeliki Vreme: 30.09.2013 00:07h

    TRŽIŠTE IH SE ZASITILO, nema više ludih teta i baba da pčelaru daju po 500 ewrowa za kres kombinaciju ili sponzora koji su ludi za trećepozivkama tipa Golubovićke, Romane, misSvetlane ili teta Divne... posao im preuzele Soraje i Stanije mada i one posustaju, kriza je - a naš narod kaže KAD GODINA IZDA SVE POSKUPI JEDINO JE DŽABE PI.DA - nije naš narod lud... NIKAKOOOO

  • ana Vreme: 30.09.2013 07:11h

    lisoviciiii...otvarajte kapiju..stizemo-ima nas ..cela Srbija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP