Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MA KAKAV HONORAR

Oni nisu izdržali: Takmičari koji se nisu pridržavali pravila!

Autor: Pulsonline | 14.10.2013 - 21:00:00h | Komentara: 0

Miki Đuričić je diskvalifikovan sa Farme, zato što je prešao ogradu imanja, što je najstrožije zabranjeno. U intervjuu za Kurir Miki je otkrio da je imao korektan odnos sa zadrugom i da se dva puta premišljao da li da napusti takmičenje ili ne, a treći put je definitivno rešio, a da se nikome nije obratio.

Pravila na Farmi koja su definisana ugovorom takmičara su brojna. Prekršiti neko pravilo za farmere znači ili oduzimanje honorara, direktna nominacija, ili ono najgore - diskvalifikacija.

Miki Đuričić

Miki Đuričić

 Đuričić nije prvi koji je diskvalifikovan, pre njega su istu sudbinu doživeli i Milan Paroški, Indi, Ivan Ivanović Đus, Nikola 357, Ana Nikolić, Zorica Marković...

Milan Paroški

Milan Paroški

 Milan Paroški je izbačen iz Lisovića zbog vređanja Bakija B3 na nacionalnoj osnovi, a Đus je takođe diskvalifikovan zbog vređanja Miloša Bojanića.

Smešna mu je  voditeljka: Đus

Đus | Foto: Nenad Milošević

Pevačica Ana Nikolić je uradila istu stvar koju je uradio i Miki. Jedan dan je prešla kapiju Farme i zbog toga je napustila imanje.
Nikola 357 se nije slagao sa produkcijom, tačnije želeo je da njegova grupa "357" bude gost na imanju, a zadruga je to odbila.
Indi je dva puta odbila da spava u štali kao sluga, pa je zadruga rešila da je pošalje kući.

Zorica Marković

Zorica Marković | Foto: Zoran Ilić

 Zorica Marković je u prethodnom serijalu napala Staniju i počupala je za kosu i tako sebi zagarantovala povratak kući. Nikome od njih posle prekršaja nije omogućen povratak u rijaliti i mogućnost da se bore za nagradu.
Kada je na Farmi 4 došlo do fizičkog kontakta između Vesne Rivas i Goce Božinovske, zadruga je ragovala i njih dve su ubrzo napustile imanje. Međutim, napravljen je izuzetak i njih dve ubrzo su vraćene u Lisović. Produkcija je izjavila da su mnogi tražili da se pevačice vrate na imanje, što su i učinili, a onda je usledila velika osuda druge strane gledaoca, koji su ih optužili da se sada i pravila krše i zarad rejtinga i popularnosti.
S druge strane ima i onih kojima se život na imanju baš dopada, pa je tako Ekrem Jevrić postao deo "inventara" imanja, a za petama mu je i Zorica Marković koju ćemo očekivati i u sledećem rijalitiju osim ako ne uradi nešto za šta će biti diskvalifikovana do kraja života.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP