Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KOMPLETAN SPISAK I BIOGRAFIJE

Ovo su učesnice Farme 5!

Autor: A. O. | 01.09.2013 - 21:05:00h | Komentara: 11

Ako do sada niste saznali učesnice "Farme 5", ALO.RS vam omogućuje da vidite ko će u narednom periodu biti akteri rijalitija u Lisoviću.

Džidža oduševila sve, ali nije prošla dalje

Aleksandra Džidža Stojković

Aleksandra ima 25 godina i završila je srednju muzičku školu “Mokranjac” u Beogradu, da bi nakon toga upisala Fakultet muzičkih umetnosti, odsek etnomuzikologija. Sarađivala je sa vise bendova, a pre vise od 8 godina je, sa drugaricama Irenom i Bojanom, osnovala grupu “Magnifik”. U slobodno vreme svira klavir, pomalo i komponuje, izlazi sa prijateljima. Za sebe kaže da je komunikativna, iskrena i nasmejana, a ponekad tvrdoglava i lakoverna. Učestvovala je u takmičenju “Zvezde Granda” na televiziji Pink.

Jelena Golubović

Jelena je glumica i rediteljka više pozorišnih komada. Široj javnosti je poznata po javnom sukobu sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, a u medije je procurela fotografija iz Dalijevog muzeja gde se fotografisla obnaženih grudi.

Suzana Perović

Osamdesetih godina muškarcima Jugoslavije nije bilo svejedno kada bi se našli u Suzaninom društvu. U drugom nastavku filma “Tesna koža”, dugonoga i vitka folkerka koja je dovodila atmosferu kluba do usijanja je bila upravo ona, Suzana Perović. Suzana je rođena 1962. godine. Ulogom u tom filmu je zaludela mnoge muškarce, što je nastavila ulaskom na muzičku scenu sa grupom “Aska”, osamdesetih godina prošlog veka. Međutim, to nije potrajalo dugo, pa je započela solo karijeru. Nizala je albume sve do sredine devedesetih godina, da bi se potom privremeno povukla sa scene. Na televiziju se vratila u ulozi istražiteljke igrane forme “Preljubnici”. Zadatak joj je da, sa svojim saradnikom Karamelom, otkloni sumnje supružnika na preljubu.

Katarina Grujić

Katarina Grujić

Katarina Grujić je rođena 20.05.1992. godine u Beogradu. Završila je privatnu gimnaziju i student je druge godine Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu. Bavi se pevanjem već dve godine, a nastupala je i po beogradskim klubovima. Živi sa majkom, ocem i sestrom. Obožava životinje, pa tako u kući ima i dva psa. Strast joj je kulinarstvo. Katarina je komunikativna, druželjubiva, uporna i uvek spremna za zabavu i akciju. Nekada joj je, kaže, mana to što nema dlake na jeziku i ne da na sebe.

Anastasija Buđić

Anastasija Buđić

Anastasija je rođena 12.09.1984. godine. Živi i radi u Beogradu, a bavi se modelingom. Kao jedna od članica domaće grupe “Models”. Ona je i prva srpskinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strain francuskog “Plejboja”. Student je Pravnog fakulteta u Beogradu, a njen otac, beogradski paparaco Zoran Buđić Kobra, za svoju ćerku kaže da je pomalo buntovna i veoma zaljubive prirode. Ona nije krila kada se podvrgnula estetskoj operaciji grudi i usana. Anastasija ima mlađu sestru Jelisavetu. Za sebe kaže da je vrlo druželjubiva i da se lako uklapa u nove situacije.

I Mis Svetlana je bila tu!

Svetlana Koprivica – Miss Svetlana

Pop pevačica Svetlana Koprivica, poznatija kao Miss Svetlana bila je u žiži medijskog interesovanja. Sve je počelo kada su se u jednim novinama pojavile slike na kojima je dotična gospođica na proslavi prvog rođendana televizije “Sveti Đorđe“ iz Inđije, sa Ivanom Gavrilovićem demonstrirala scene iz kultnog filma “Prljavi ples”. Od tog trenutka Svetlani su neprestano zvonili telefoni, stizali su pozivi za gostovanje na radio i TV stanicama, pozivi na “ tezge “ bili su sve češći, a zvezde su postale povoljne za objavljivanje novog albuma.

Sara Trajanović

Sara je 2008. godine učestvovala na izboru za Miss Beograad gde je izabrana za prvu pratilju. Zatim je učestvovala na izboru za Miss Srbije gde je ostvarila uspeh, ušavši u najlepših 10, pritom osvojivši titulu Miss fotogeničnosti. Nakon toga, Sara je karijeru nastavila u Poljskoj na takmičenju Miss Continental, gde je ušla među prvih 15. Članica je Crystal model agencije iz Beograda.

Milica Ostojić – Mica Trofrtaljka

Rođena je 1943. godine, a pevačku karijeru započela je 1968. u selu Milićevci. U Nišu je snimila debi singl sa pesmom Davorike dajke koja je postala veliki hit i više puta je obrađivana. Neke od njenih najpoznatijih pesama su: “Mica krojačica”, “Trofrtaljka”, “Hoće deda malo meda”, “I labavi ume da zabavi”, “Muško mi treba”, “Ja sam novi vozač”, “Udri Milju po fitilju”, “Pevačica sam od glave do pete”, “Sedam dana nisam milovana”, “Drž se kćeri čvrstog kursa”. Nadimak Trofrtaljka dobila je po istoimenoj pesmi, što joj je kasnije postalo i umetničko ime. Njeno ime postalo je i sinonim za pevačice koje pevaju šaljive, mangupske narodne pesme. Sa Rambom Amadeusom i Borom Čorbom snimila je pesmu “Amerika i Engleska biće zemlja proleterska”, a sa grupom Twins obradu pesme “Motori” grupe Divlje jagode.

Nela Bijanić

Nela Bijanić je rođena 1970. godine u Smederevu gde je i odrasla. Iza sebe ima preko 10 snimljenih albuma. Poznata je po provokativnih nastupima, a karijeru je počela da gradi već sa 15 godina. Poznatoj pevačici su predviđali spektakularnu karijeru, međutim ona je odlučila da izađe iz šou biznisa, da bi se pre nekoliko godina ponovo vratila pevanju.

Simonida Aćević – Simonida Hopa Cupa

Simonida Ačević je rođena Šapčanka, a trenutno živi i radi u Beogradu. Kaže da voli da peva i pleše, ali i da muze, okopava, a ume i da se svađa. Postala je popularna nakon jutjub hita “Hopa-cupa” koji je pregledan više od pola miliona puta.

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović je po zanimanju pevačica i glumica. Proslavila se učešćem u Zvezdama Granda. Glumački talenat je pokazala i u seriji “Savršen dan”, a fotografisala se i za srpsko izdanje magazine “Plejboj”. Poznata je po svojim provokativnim nastupima.

Divna i Jelena Karleuša

Divna Karleuša

Divna je proteklih decenija bila jedan od najslušanijih glasova Radio Beograda, pomogla karijere mnogih pevača, a najviše svoje ćerke Jelene Karleuše, koja je danas njena omiljena pevačica. Kada ne čuva unuke Atinu i Niku, brine o svoja četiri psa. Jutro počinje uz omiljenu pesmu „Insomnija“.

Zumreta Midžić – Zuzi Zu

Zumreta je pevačica rođena u Velikoj Kladuši, BiH. Karijeru je počela 1978. godine. Započela je dve paralelne karijere, i to jednu karijeru ekonomiste, a drugu muzičku. Jedna je od osnivača grupe “Mirzino jato” sa kojima je izdala dva albuma. 2011. godine, Zuzi ne započela snimanje novog albuma u Beogradu. Album bi se trebao pojaviti na tržištu krajem 2013. godine.

Romana Panić

Romana Panić

Romana Panić je rođena 09. april 1975. godine u Banja Luci. Ona je pop-folk i pop pevačica. Ime je dobila po pesmi Romana Đorđa Marjanovića, koju je njena majka volela. Prvi javni nastup Romana je imala sa dvanaest godina, u Jajcu, na festivalu Septembarske večeri. Osvojila je nagradu za najboljeg mladog debitanta. Godine 1993. počela je da peva u klubovima, snima radio džinglove, a postala je i zaštitno lice firme General Company. Sledeće godine dobija stalan posao na radiju Studio A, gde je radila kao voditelj, spiker i ton majstor. Tri godine kasnije snima pesmu Žena, a 1999. seli se u Srbiju i snima prvi album, čiji je producent bio Željko Joksimović. Godine 2001. izdala je drugi album, a u međuvremenu je učestvovala na Budvanskom festivalu, sa pesmama Samoodbrana i Ček bez pokrića. Godine 2002. i 2003. peva pesme Kad mi gore obrazi i Nikad i zauvek na Sunčanim skalama. Sa pesmom Nikad i zauvek pobedila je na festivalu i tako ubrzala snimanje trećeg albuma, nazvanog Ne, koji je izašao u prodaju 2005. Godinu dana kasnije takmiči se na Beoviziji i izdaje singl "Ubjedio si me". Jedan od njenih najvećih hitova bila je pesma Još te koštam iz 2007, za koju je snimljen spot u Atini.

A ovde možete naći muški deo Farme.

Poslednji komentari
  • Feniks Vreme: 01.09.2013 21:22h

    Ja ne bih ni praznio bure . Kupao bih se iza nekih zenskih u prljavoj vodi .

  • Ljudski resursi Vreme: 01.09.2013 21:35h

    Ovo blago, kojim Srbija raspolaže, treba negovati (svaki SMS-glas je zlata vredan). Mislim da će ministar g. Tasovac dati punu podršku ovom vidu promovisanja naših kulturnih i tradicionalnih vrednosti.

  • Ceca Vreme: 01.09.2013 21:38h

    Ovoj Katarini Grujić i psi zajedno sa njom obrađeni u fotošopu. Moj favorit je Mica Trofrtaljka, jedina originalna osoba u ovoj družini!

  • Nana Vreme: 02.09.2013 08:54h

    Ceco, nije ti Katarina Grujic u fotosopu sa sve psima, nego Budjava! Tu Katarinu nikad nisam cula kako peva, ali predobro izgleda!

  • Elada Vreme: 02.09.2013 10:21h

    Re:Ceca, Ova sa psima je Anastasija Buđić. Tugo moja Srbijo, ako su ti Trofrtaljka, Anastasija Buđić, Zorica Markovic,Anastasija,Čupo, Lepi Mica, Vanila., Mis Svetlana.. V.I.P.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP