Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ČUPO ZA ALO!

Oženiću se Jelenom kad izađe sa Farme!

Autor: Dragana Tripić | 22.10.2013 - 21:13:00h | Komentara: 1

Izbačeni farmer Čupo Kalač planira da se oženi svojom devojkom sa farme Jelenom Golubović! Estradni umetnik iz Bosne kaže za naš list da je tek po napuštanju imanja shvatio kolika je nepravda učinjena rediteljki, kao i da su njegove emocije prema njoj više nego snažne.

Čupo i Jelena

Početak romanse u ostavi

 

- Tek kada sam izašao sa imanja u Lisoviću, shvatio sam sve, u čemu sam grešio, kakve sam gluposti pravio, a najviše mi je žao što sam Jelenu

Javno se izvinjavam Jeleninoj mami i baki

- Dok sam boravio u rijalitiju, u više navrata sam prema Jeleni bio drzak, vulgaran i prost. Podstaknut tamošnjom atmosferom i ceklokupnom situacijom, ja sam je vređao ne birajući reči, pa sam čak pominjao i njenu porodicu. Ovim putem želim da se izvinim njenoj mami i baki za svaku uvredu koju sam im naneo - kaže Kalač.

povredio jer ona to nije zaslužila. Ona je žrtva svih ostalih farmera. Tamo je zatvoren prostor, brzo se živi, brzo razmišlja, milon događaja se dešava iz sekunda u sekund, ako radim na njivi, ne znam šta se dešava u kući. Kada bih došao onako umoran, onda bi me svi obasipali raznoraznim intrigama i tračevima, tako da više nisam znao kome da verujem. Tek sa ove distance i kada sam video neke snimke, shvatam koliko sam pogrešio - kaže Čupo u jednom dahu.


- U početku smo Jelana i ja super funkcionisali, ali to se nije dopalo Zorici Marković, koja ima strašan uticaj na nju. Ona je nju trovala protiv mene, kazala joj je da imam ženu i decu u Švedskoj, što nije tačno! Istina je da imam ćerku i da sam se razveo pre 20 godina. Jelena mi se mnogo dopala. Međutim, mnoge okolnosti na imanju, a i sami farmeri, bili su protiv naše veze. Zorica Marković vodila je Jelenu više puta iza sena i ispirala joj mozak. To mi je i Jelena priznala. Ipak, ispraviću nepravdu koja joj je naneta i venčaćemo se kad izađe sa imanja - kaže Bosanac.

Jelena Golubović

Jelena Golubović | Foto: Nebojša Marković

 

Na naše pitanje kako komentariše prozivke na račun Jelenine higijene, kalač odgovara:

Čupo spreman za svadbu!

Čupo spreman za svadbu! | Foto: Nebojša Marković

 

- Što se tiče Jelenine higijene, ona je čista, ali su je svi proglasili prljavom i aljkavom. Znam pouzdano da su joj u kupatilu podmetnuli krvave uloške i gaće, samo da bi je ocrnili. Samo mogu reći sa ove distance da mi je mnogo žao. Tek kada čovek izgubi nešto, onda to počinje da ceni. Ona je dobra i naivna i svima veruje, To je Jelenina najveća greška. Ono što upada u reč svima, to je samo da bi dokazala da je ravnopravna sa ostalim farmerima. Međutim, ona je u suštini dobra, velik je drug. Ljubav nema granice! Ako je Miki Đuričić preskočio žicu i napustio imanje u Lisoviću, ja ću uskočiti zbog Jelene - zaključio je Kalač za „Alo“.

Poslednji komentari
  • dara Vreme: 23.10.2013 14:33h

    Sram te bilo Cupavi,onoliko ruznih reci,a sad hoces da se zenis,pa kako kad je ona prljava i ona imajka koja je rodila. Mislis da ces se vratiti u barazu malo sutra,ne pominji jelenu ona je za tebe institucija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP