Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BIĆE BELAJA

Paklena poslednja nedelja u Lisovićima: Svi izbačeni se vraćaju na Farmu!

Autor: Blic | 28.06.2013 - 17:10:00h | Komentara: 4

Favoriti za pobedu u „Farmi“ imaće novu prepreku pred sobom - poslednje nedelje rialitija na imanje u Lisovićima biće vraćeni svi dosadašnji takmičari koji kažu da će pretendentima na nagradu od 50.000 evra zagorčati život.

farma

Produkcija „Farme“ rešila je da kraj ovog maratonskog rialitija dodatno zakomplikuje. U ponedeljak će se u Lisović useliti svi oni koji su prošli kroz četvrtu sezonu “Farme”, osim Zorice Marković, koja je, zbog fizičkog napada na Staniju Dobrojević diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.


- Vratićemo učesnike koje su gledaoci svojim glasovima tokom protekla tri meseca izbacili, osim Zorice Marković. Oni, naravno, neće učestvovati u trci za glavnu nagradu u iznosu od 50.000 evra. Pobednika četvrte sezone saznaćemo 7. jula - rekao je za “Blic” Nemanja Josifljević u ime produkcije „Farme“.

Bivši farmeri kažu da su oduševljeni ovom odlukom i uveliko pakuju kofere. Iako se neće boriti za glavnu nagradu, pojačani informacijama iz spoljnog sveta, rešeni su da se obračunaju sa bivšim cimerima.
 

Po svemu sudeći, najviše se naoštrio Milan Tarot. Kivan na Memu i repera Šaa, TV prorok kaže da će narednih nedelju dana provesti pokušavajući da im što više zagorča život i da ih osujeti na putu ka pobedi.
 

- Odlično što se vraćamo! Prosto sam oduševljen. Oni su svi meni govorili tamo „Ja sam iskren prema tebi“ i „Ti si super“.

Video sam koliko sam im super sad! Naravno da ću da im smrsim konce, a imam pik na Šaa i Memu - kaže Tarot.
 

I Seksi Sandra jedva čeka povratak. Kaže, prvo će da priupita Filipa Mitrovića zašto je lagao da se između njih desio poljubac, te će ga naterati da to demantuje pred svima.
 

Glumica Gordana Bjelica (na slici desno) ne krije euforiju zbog ulaska na imanje, jer će joj to pomoći da završi knjigu koju je o „Farmi“ započela.
 

Jedino se Mikiju Mećavi na „Farmu“ vraća iz prijateljskih razloga.

On kaže da jedva čeka da vidi svoju najbolju drugaricu Gocu Božinovsku, te da joj pruži podršku.

Poslednji komentari
  • Sandra Bg Vreme: 28.06.2013 19:05h

    Organizatori farme se trude da nam do kraja ogade ovaj serijal. Zašto da se vraćaju farmeri kao što je Tarot da ponovo psihički zlostavlja pojedine osobe polivajući ih vodom u lice i ostale slične apsolutno nekulturne i neprimerene radnje svojstvene samo zlim ili osobama sa psihičkim poremećajima. Stari farmeri koji budu vraćeni moći će da se iživljavaju do beskraja na nekome jer nisu u trci za nagradu i baš ih briga a farmeri koji se bore za nagradu moraće da ćute i da trpe maltretiranje i zlostavljanje nad njima. To samo pokazuje da organizatori farme non stop namerno prave atmosferu svađa eventualnih tuča i sve ono zbog čega bi RRA mogla ukinuti Farmu i to samo zbog bolesnih odluka produkcije i očiglednih nameštaljki ko će ispasti sa farme. Malo im je bilo zla pa sada još i ovo. I još im produkcija daje zadatak da kada ih ponovo vrate na farmu moraju što više da zagorčaju život farmerima. Sramota.

  • Vladimir Vreme: 28.06.2013 21:29h

    Da li je moguce da nas sve skupa produkcija kaznjava da opet gledamo Tarota, dokle ce produkcija da forsira svadje izmedju ljudi kao da se ne moze osmisliti zabavni deo Farme u kome bi ucestvovali normalni i kulturni ljudi.

  • ina Vreme: 29.06.2013 13:05h

    Ne znam zasto to rade kad je vec svima do sada jasno da Pink namesta pobedu Staniji .Cemu daljnje gluposti ? Stvarno jadno i bedno .OK, pokazali ste svetu da jedino cime mozemo da se "ponosimo" su svadje ,ogovaranja,podvale itd .Sta jos zelite da pokazete VIP Tarota,Mikija Mecavu koji bi skocio na svako dete tj zenu ,ili kako nase mlade devojke treba da se ponasaju kao starleta tj striptizeta ?Postedite nas gluposti i zavrsite tu Farmu vise jer obrukali ste se dovoljno .

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 29.06.2013 19:11h

    Do para po ceni krvi na farmi sa egzekutoerima poput Tarota i njemu sličnih. Pretnje bivših farmera su stvarna politika Pinka da interes ie do kraja i po cenu nečije krvi,a o moralu netrba ni govoriti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP