Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ALO! POSETIO DOM JELENE GOLUBOVIĆ

Pare se lepe za mene, pronašla sam i novčić u česnici!

Autor: Dragana Tripić | 06.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 28

Ako se po jutru dan poznaje, ova godina biće veoma berićetna za pobednicu „Farme 5“ Jelenu Golubović. Samo nekoliko dana nakon što se verila sa cimerom sa seoskog imanja u Lisoviću Čupom Kalačem i nakon što je osvojila 50.000 evra, rediteljka je ekipu našeg lista ugostila u svom domu, i to pred najradosniji hrišćanski praznik Božić, koji proslavlja sa osobama koje je gotovo svakodnevno pominjala dok je bila na farmi - bakom, majkom, bratom, snajom i bratanicom.

Para na paru ide:  Jelena pronašla  novčić

Para na paru ide: Jelena pronašla novčić | Foto: Oliver Bunić

Jelena tvrdi da otkad se završio rijaliti nema ni trenutak odmora jer gotovo svakog dana gostuje u emisijama, trči sa intervjua na slikanje, a pale su i poslovne ponude koje iziskuju sastanke, pa svoje najmilije gotovo da i ne viđa. Ipak, čvrsto je odlučila da Božić provede sa porodicom, a dani ispunjeni darivanjem, srećom i prazničnom atmosferom dobro su došli ovoj rediteljki, koja je u rijalitiju provela puna četiri meseca.

Jelena bratanici  čitala „Guliverova  putovanja“

Jelena bratanici čitala „Guliverova putovanja“

Jelena bratanici čitala „Guliverova putovanja“


Nakon prazničnog ručka, Jelena je prešla u drugu prostoriju, gde je svojoj bratanici Bel sa velikm zadovoljstvom čitala knjigu „Guliverova putovanja“. Devojčica je sisajući palac upijala svaku tetkinu reč.

- Hvala bogu, ta rijaliti avantura se završila na najbolji način za mene, a sada želim da svaki slobodan trenutak provedem sa porodicom i mojim Čupom. Svačiju veru poštujem i volim sve praznike, ali Božiću se posebno radujem. Proteklih dana bila sam u Sarajevu, gde sam gostovala u nekoliko „Pinkovih“ emisija, ali sam odlučila da tokom praznika uživam sa porodicom - kaže Jelena za „Alo!“.
Golubovićeva odmalena Božić provodi sa porodicom i za nju taj praznik ima poseban značaj.

Rediteljka se  potrudila da okiti  porodični dom

Rediteljka se potrudila da okiti porodični dom


- I kada sam bila van zemlje, uvek sam se trudila da za Božić budem sa porodicom i da tog dana svi budemo na okupu. Poštujem sve običaje na taj praznik jer to mnogo znači baki Caki i mami Ceci. Ne postoji veća sreća nego kada sa njima proslavljam praznike. Ne petljam se mnogo u meni, za to su zadužene njih dve jer su majstorice u spremanju božićne trpeze.

Nazdravila sa  porodicom

Nazdravila sa porodicom | Foto: Oliver Bunić


Ove godine, mama je mesila česnicu, a brat Uroš i ja smo je lomili, ali sam imala više sreće od njega jer sam pronašla novčić! Pare se u poslednje vreme lepe za mene! Ako je verovati predanjima, to znači da ću imati para tokom cele 2014. godine - veselo je prokomentarisala Jelena.

Golubovićeva  je, očekivano,  vodila glavnu  reč za slavskom  trpezom

Golubovićeva je, očekivano, vodila glavnu reč za slavskom trpezom | Foto: Oliver Bunić


Nakon toga, ona i njena porodica nazdravili su crnim vinom i seli za porodičnu trpezu. Uz obaveznu česnicu, pihtije, supu, sarmu, pečenje i salate, našli su se raznorazni slatki specijaliteti koje je gospođa Svetlana spremila za svoju mezimicu Jelenu. Golubovićeva je, očekivano, vodila glavnu reč za slavskom trpezom, a na kraju posete pozdravila je i naše čitaoce sa: „Mir božji, Hristos se rodi!“

„Ako je verovati predanjima, to  znači da ću imati  novca tokom cele  2014. godine“,  poručila je  popularna  rediteljka

„Ako je verovati predanjima, to znači da ću imati novca tokom cele 2014. godine“, poručila je popularna rediteljka | Foto: Oliver Bunić

Čupo Kalač

Čupo Kalač

Čupa za praznik bio u Novom Pazaru


Kada smo posetili Jelenu, primetili smo da nema njenog verenika Čupa Kalača. Rediteljka nam je objasnila da Čupo Kalač gotovo da nema dana odmora jer mu je posao krenuo uzlaznom putanjom, ali je naglasila da će joj se uskoro pridružiti u Beogradu.
- Čupo je na nekoj privatnoj proslavi na kojoj peva i čim završi, doći će u Beograd - kaže ona.
Dok smo još boravili u porodičnom domu Golubovićevih, Kalač je zvao i čestitao joj praznik, a od Jelene je tražio da telefon najpre da najstarijoj dami u kući - baki Caki. Zatim je čestitao i gospođi Svetlani, Jeleninom bratu Urošu i snaji Meri, koja je inače Filipinka i koja se nije odvajala od ćerkice Bel.

Poslednji komentari
  • saki Vreme: 06.01.2014 08:41h

    Cesnica se sprema za Bozic a to je sutra,kod Golubovica stigao ranije...

  • Cica Vreme: 06.01.2014 08:59h

    Aman Jelena,danas je Badnje vece, sutra se slavi Bozic i lomi cesnica.

  • milanko Vreme: 06.01.2014 09:05h

    I Čupo zna da se česnica lomi na Božič, tako da pare još nisi mogla pronaći!

  • tamo neki Vreme: 06.01.2014 09:13h

    Kog datuma je kod nje bozic????

  • Jaca Vreme: 06.01.2014 09:21h

    A koji su oni to Bozic proslavili, kad je za katolicki bila na farmi, a pravoslavni je tek sutra? Da li ona to ima neki svoj licni Bozic?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP