Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI!

Pitanja gledalaca izazvala haos i svađu!

Autor: Ekipa Alo! | 23.10.2013 - 08:30:00h | Komentara: 3

Ko je koga ljubio, prskao, pravio budalom...

Farma

Nakon što su sinoć završena pitanja gledalaca, mnogi farmeri su pohitali da izglade osnose sa drugima koje su navodno ogovorali, što se moglo zaključiti na osnovu postavljanih pitanja gledalaca.
Nakon toga Simonida Ačević je ponovo počela da provocira Danimira Vajsa. U jednom trenutku je čak zamolila da dođe da je polije vodom.
– Danimire, dođi da me poprskaš i da voda sliva niz moje telo, govorila je Simonida Vajsu, a on joj je, očekivano, rekao da mu ne pada na pamet da je poliva.

Za to vreme Marijana Leontijević, Lepi Mića, Romana Panić i Ivan Marinković vodili su raspravu na dvorištu. Glavna tema je bio manekenkin odnos sa Markom Vukotićem. Ivan je rekao Marijani da je Vukotić od nje napravio budalu jer je rekao da ga ona ne zanima kao devojka, dok ona govori da joj se on sviđa. Vodila se priča i u vezi njenog poljupca sa Markom jer je svima jasno na imanju da se to desilo, a da maneken želi da pokrije tu priču, zbog svoje navodne devojke u spoljnom svetu. Mića je rekao da su to gluposti u vezi njegove devojke jer kakvu on to ima devojku kada je nije video šest meseci.

Kasnije je o istoj temi Marijana pričala i sa Edinom Škorićem i sa Jelenom Jovanović. Ona je pohvalila njih dvoje što su priznali da su se poljubili i da su u vezi, i dodale da će i ona na kraju reći da je se poljubila sa Markom.

Diskusiju su vodili i mladenci, odnosno Slobodan Đurković i Jelena Golubović, koji će se u subotu na tzv. tradicionalnoj svadbi uzeti. Njih dvoje su se dogovorali kako šta treba da izgleda na ovom veselju, a oboje su zaključili da će ovo biti interesantno zato što su oni sami po sebi specifični pa će venčanje biti interesantno i smešno.

Poslednji komentari
  • Vukoti Vreme: 23.10.2013 09:35h

    Nema potreba da Vukota vidi svoju devojku vazno je da salje pare ;)

  • Bobo Vreme: 23.10.2013 14:43h

    Zasto produkcija stiti Zloricu tracaru i postavlja joj bezvezna pitanja? Njen komentar srecna sam narod me voli, vidis da narodu nisam tracara ne vodim abrove. Pitanja su iz produkcije, narod se ne pita nista.

  • nedjo Vreme: 23.10.2013 17:49h

    besmislice za dokon narod

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP