Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TO JE HALJINA?

Pogledajte: Anastasija Buđić na "Farmu" ušla polugola! (FOTO+VIDEO)

Autor: M.M. | 02.09.2013 - 11:30:00h | Komentara: 4

Najgledaniji rijaliti šou u Srbiji, „Farma“, sinoć je počeo sa svojom petom sezonom. Diskusije o eventualnim učesnicima, prekinute su nakon što su, jedno po jedno, ulazili u Pinkov studio u Šimanovcima. Razmenjivali su se Divna Karleuša, Romana, „Zvezde Granda“, manekenke, „Youtube“ senzacije, ali neko ko je privukao najviše pažnje publike i gledalace jeste definitivno starleta i pevačica grupe „Models“, Anastasija Buđić.

Anastasija Buđić

Seksi farmerka: Anastasija Buđić | Foto: Nebojša Marković

Anastasija Buđić je nakon svog profila, u Pinkov studio ušla, ruku pod ruku, sa folk pevačem Crnim. Ono čime je Stejsi definitivno privukla pažnju prisutnih u studiju, jeste njena provokativna crna haljina, kojom je definitivno zasenila ostale učesnice i izmamila uzdahe svih muškaraca, koji su se našli u studiju. Starletina haljina, iako je bila duga, otkrila je skoro sve delove njenog tela.

Obučena u crni brushalter, od kog počinje crna svila koja prekriva samo prednji i zadnji deo tela, dok su kukovi i noge bili „na izvol’te“. Muškarci u publicu su se preznojavali kada su videli starletino seksi izdanje, pa su poneki uzimali maramice (neki čak i novac) da bi obrisali znoj koji im se slivao sa lica.

Na Stejsino provokativno izdanje, nije ostala ni imuna voditeljka Farme, Aleksandra Jeftanović, koja je starletu upitala da li je sigurna da je pošla na selo i zašto se opredelila da obuče baš na ovakvu haljina, na šta joj je ona odgovorila:

- Htela sam da gledaocima ulepšam ovo veče i da im poklonim ovaj praznik za oči. – rekla je Anatasija.

Verujemo da su gledaoci bili i više nego zadovoljni, a da li nas još jedan ovakav „praznik“ čeka i tokom narednih dana na najpoznatijem imanju u Srbiji, ostaje nam da vidimo.
 
Poslednji komentari
  • spartak Vreme: 02.09.2013 13:33h

    e jadna ti duša tvoja ..uzmi se u pamet još dok imas vremena...još Otac je tu i dozvoljava ti takvo oblačenje ...Bože spasi me i sakloni od ovakvih roditelja i dece

  • mali srbin Vreme: 02.09.2013 21:10h

    I moja Cveta isto ima onu stvar i nenosi donji ves al zato da 10 litara mleka.

  • Gospodin Vreme: 02.09.2013 21:23h

    Ja sam stariji gospodin i apsolutno nemam nista protiv ovakog oblacenja a jos manje protiv ovakve vanserijske lepotice.Ovo je lepo za videti a ako Anastasija igra na kartu lepote,seksipila,atraktivnosti ima apsolutno sve adute za to za razluku od prosle farme kad se ona skracene,smesna Stanija nesto trtila i glumila neku ribu.E posto na svakoj farmi treba neka dobra riba...sad je napokon i imamo.Navijam za lepotu a Anastasiji zelim da dogura do finala...

  • jelena Vreme: 03.09.2013 16:37h

    samo da m dete ne podje stopama neke takve.nema gore kazne za rodtelje od takvog celjadeta.kao da je dosla pravo sa PigalanedajBoze nkom takve bruke takvog deteta kao sto je ova..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP