Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

AKO SE DO SADA NISTE VEĆ ODLUČILI

Pogledajte gde pevaju poznati za Novu godinu!

Autor: Svet | 31.12.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Nova godina je pred nama, a pripreme su uveliko u toku. Iz tog razloga smo se potrudili da saznamo gde će vas najpoznatiji pevači zabavljati u najluđoj noći, a na vama ostaje samo da izaberete da li ćete s njima ući u 2015. godinu, ili ćete već smisliti nešto drugo.

Nova Godina doček

Nova Godina doček | Foto: Masanori Jošida

Što se prestonice tiče, Svetlana Ceca Ražnatović će svoj nastup izvesti pred beogradskom publikom u hali Belexpocentra. Seka Aleksić će goste zabavljati u Vili Jelena, a za nastup u Beogradu se odlučila i lepa Novosađanka Nataša Bekvalac, koja će s fanovima Novu godinu dočekati u hotelu Crowne Plaza. U hotelu Metropol publiku će zabavljati Ana Nikolić, dok će Mia Borisavljević, uz poznate beogradske di-džejeve, nastupati u klubu Hangover Factory.


Šako Polumenta napraviće sjajnu atmosferu u Teatru.

Beograđani će ove godine imati priliku da na Trgu republike uživaju u organizovanom nastupu mnogih poznatih izvođača, a među njima su
Kiki Lesandrić, Balkanika, Alisa, Kraljevski apartman i Neverne bebe.
Ispred Skupštine pevaće Mira Škorić, Vlado Georgiev, Emina Jahović i Nikola Rokvić.

Za dobru atmosferu u restoranu Inter Hollywood će biti zaduženi Aco Pejović, Milica Pavlović, Petar Mitić i Jelena Kostov, dok će Rada Manojlović svojim glasom ulepšati novogodišnju noć u centru Atlantis (ex Julieta), s kolegom Mišom Lagunom.

Za nešto tradicionalniji stil i kafanu odlučila se Vesna Zmijanac, koja nastupa u Fensi kafani, a u zimskoj "Na vodi" kafani nastupaju Zvezde Granda Jelena Jovanović i Marko Šabanović, dok će Džidža pevati u diskoteci QM.

Severina će sekunde pred Novu godinu odbrojavati u svojoj rodnoj zemlji, u Poreču, u hotelu Laguna Parentium, a i Dara Bubamara će zabavljati goste u Hrvatskoj, i to u Bungo klubu u Zagrebu, dok će Goga Sekulić biti nešto istočnije u klubu Rockatiki u Osijeku.

Sandra Afrika takođe će u novogodišnjoj noći nastupati u Hrvatskoj, i to u primorskom gradu Primoštenu.

Postoje i oni koji su odlučili da svoj performans izvedu na planinama, uz snežne čarolije.

Miroslav Ilić se opredelio za Kopaonik i hotel Grand, a u klubu Aleksandar na istoj planini nastupa Darija Stanojević. Na planinu će se uputiti i Tanja Savić i Zdravko Čolić, a uz njih će uživati publika na zlatiborskom Kraljevom trgu.

Zaječarska publika će pevati pesme Marije Šerifović i Željka Joksimovića,
a Novu godinu će radno dočekati i Milena Ćeranić, koja nastupa pred somborskom publikom u klubu Kornjača. Takođe, za dobar provod u Vili Jelena u Požarevcu su zaduženi Andreana Čekić i Darko Lazić, dok će Milan Topalović Topalko nastupati u Rumi.

Poznata hrvatska pevačica Jelena Rozga će svoje hitove izvoditi u crnogorskom hotelu Splendid, a blizu nje će na Trgu slikara u Budvi svirati
Bijelo dugme i Danijel Alibabić. Nešto severnije, za crnogorsku publiku u Grand hotelu Cetinje pevaće Milica Todorović, a u hotelu Palace u Petrovcu pevaće Miligram i Zorica Brunclik, kao i Dino Merlin 1. januara to jest
Željko Joksimović i Toni Cetinski 2. januara. U hotelu Lipka u Kolašinu goste će zabavljati, takođe 31. decembra, prvog i drugog januara, Merima Njegomir, Bane Mojićević, Biljana Šečivanović i Branka Šćepanović, a pratiće ih Milan Stanković pevaće na trgu u Prijedoru.

Biće, dakle, za svakog ponešto. Pa i preko toga… I ko voli, nek izvoli.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP