Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NE SMIRUJE SE

Pogledajte: Jelena Golubović krije lekove, opsovala Edina! (FOTO)

Autor: Puls | 04.10.2013 - 10:00:00h | Komentara: 1

Sinoć su se na imanju u Lisoviću odvijala suđenja, a u sporu su bili sami farmeri. Najviše pažnje privukla je tužba Jelene Golubović protiv Lepog Miće.

 Ona je tvrdila da je pevač kriv što joj nije nadokanđena šteta za cipele koje su završile u kanalizaciji. Ona je navela da ne optužuje Miću da je on lično ukrao njene cipele, ali da on zna ko je to uradio jer ima oči na leđima i zatražila od njega da otkrije ko je cipele bacio u kanalizaciju.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

 Mića se sve vreme branio time kako glumica govori gluposti i da je stalno pod dejstvom alkohola i da je tako pijana ona zapravo bacila cipele u kanalizaciju na prošloj žurki.

Lepi Mića

Lepi Mića

 – Ti si bila u blatu i nekako si uspela da se izvučeš iz blata, ali cipele nisi uspela da izvučeš - rekao je pevač glumici.
Kasnije je Vajs postavio pitanje Jeleni kako može da konzumira alkohol, ako uporedo pije lekove, a ona se branila da pije lekove za alergiju koji dozvoljavaju da se pije alkohol jer samo lekovi za smirenje ne smeju da se kombinuju sa alkoholom. Denser je zatražio od Jelene da donese lekove da bi svi pročitali uputstvo. Istog momenta glumica je krenula ka sobi kako bi donela torbicu s medikamentima, ali je prethodno neke lekove sklonila ispod svog jastuka kako ostalim farmerima ne bi pokazala šta sve konzumira.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

 Kasnije je Golubovićeva rekla da je ranije jedino popila lek za smirenje i to nakon

što ju je Miki Đuričić gađao ciglom, i da je taj bensedin dobila od Zorice Marković. Međutim, mnogo više lekova Jelena je sakrila, pa ipak ostaje sumnja da ih troši, a uz to i pije alkohol.

Glumica se noćas trudila da na svaki mogući način skrene pažnju na sebe, što joj je postalo svojstveno tokom svih ovih dana provedenih na imanju. Tokom suđenja između Edina Škorića i Jelene Jovanović, glumica je konstantno nešto dobacivala i prekidala one koji su bili akteri ovog "sudskog" spora. Zbog konstantnog dobacivanja, Škorić je zamolio Čupu da odvede Golubovićevu iza sena, na šta je ona reagovala rečima: – Puši k***c!
Glumica je odbrusila Edinu da on vodi Jelenu Jovanović iza sena.
Zbog ovih reči uvredila se pevačica Jelena koju su ove reči pogodile.
 

Poslednji komentari
  • Jela Vreme: 04.10.2013 10:44h

    Ovaj propali sportista je poceo da pokazuje svoje pravo lice, vuce se od rijalitija do rijalitija i tako prezivljava. Zenski petko se uvukao u kuhinju i izigrava velikog kuvara i pametnjakovica Treba da ga je sramota pored uspesne sportske karijere on spao na farmu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP