Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SVE JE SPREMNO ZA NEDELJU

Pogledajte kompletan spisak novih učesnika "Farme"!

Autor: Naše Novine | 30.08.2013 - 16:00:00h | Komentara: 15

U nedelju, 1. septembra, na popularno seosko imanje useliće se Milica Ostojić, alijas Mica Tofrtaljka, pevačica koje je javnost bivše Jugoslavije godinama intrigirala folk pesmama lascivnih tekstova.

farma

Nova sezona "Farme" startuje u nedelju

Osim njih, na tajnom spisku učesnika pete sezone “Farme” nalaze se starlete, pevači, glumci, zvezde “Granda”, zaboravljenje folk zvezde, sportisti, manekeni, internet senzacije…

Mlađe učesnike predvodiće starlete Anastasija Buđić i njena hrvatska koleginica Ava Karabatić, troje učesnika poslednje sezone “Zvezde Granda”
– Katarina Grujić, Džidža Stojković i Slobodan Đurković, kao i pevačica i glumica Jelena Jovanović, poznata po ulozi u Pinkovoj hit seriji “Savršen dan”.

Boje sportista “braniće” odbojkaš Edin Škorić, koji već ima iskustvo u rijalitijima s obzirom na to da je učetvovao u “Survivoru”. Tu je i DJ Marko Vanila, poznat javnosti po duetu “Ljeto” sa Dadom Polumentom, a ući će i nekadašnja radio voditeljka Divna Karleuša.

Takođe, dolaze i zaboravljene zvezde Nela Bijanić, Lepi Mića i Dragan Krstić Crni, a među farmerima biće i glumac Borivoje Kandić, koji godinama živi u Australiji. Sa nedeljnim honorarom od 3.000 evra biće tu i pevačica Romana Panić.

Očekuje se i Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, rediteljka i glumica Jelena Golubović, Mis Svetlana, kao i večita “loto devojka” Suzana Mančić, bivša folk zvezda Suzana Perović, zatim lider nekadašnjeg benda “Divlji kesten” Igor Starović, kao i reper Vajs.
Svojih pet minuta slave imaće i internet senzacija Simonida, koja je zaintrigirala javnost pesmom “Hopa cupa”, kao i Čupo Kalač, a tu su i Zumreta Midžić, kao i Marko Vukotić koji je prošle godine proglašen za najboljeg manekena u Crnoj Gori.
Ime još jednog takmičara čuva se u strogoj tajnosti.
Poslednji komentari
  • Violeta Vreme: 30.08.2013 16:20h

    Neka Mitrovic prvo oduzi dug BUDJETU, TJ. GRADJANIMA SRBIJE, pa nek daje pare nekim anonimusima i poluumetnicima.

  • erasmus Vreme: 30.08.2013 16:55h

    " ... , i Divna Karleusa , ... " , ma neverovatno , nemoguce , pa zar ta porodica Karleusa toliko mrzi ne postuje svoje sunarodnike ! Uzas , nocna mora , pa nije li dosta Jelene Kkarleuse , ... , pa izgleda smo zaista kao drustvo dotakli DNO ! Ne daj dragi Boze , ali izgleda ce kod nas biti ZADNJI KO USPE DA POBEGNE , NEKA UGASI SVETLO ! Ajaojjjjj , spasavaj se ko moze !

  • Fahro Radoncic Vreme: 30.08.2013 17:04h

    ako nema Ekrema, ja gledat necu

  • nislija Vreme: 30.08.2013 19:58h

    Place Toponica za vama a i za Zeljkom.

  • Muca Vreme: 30.08.2013 21:48h

    Jad i beda !!!!Svode gledaoca na nivo duhovog debila.Nisam ni radoznala cak, da vidim kako ti jadni neandertalci-organizatori, ovog majmunskog spektakla,izgledaju a da ne poseduju minimum moci da bi civilizacijski razmisljali to vec znam!!Oni su tako jadni da ni ne primecuju svoj zivotinjski egoizam u kojem `````bogato````uzivaju!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP