Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

HAOS

Pogledajte: Zorica Marković maltretirala Jelenu Golubović! (VIDEO)

Autor: SvetPlus | 12.12.2013 - 13:48:00h | Komentara: 2

Iako je rekla da Jelenu Golubović više neće "uzimati u usta", Zorica Marković je sama sebe demantovala, pa zbog rediteljke u 5 sati ujutru napravila haos i razbudila sve farmere. Zorica Marković je bila potpuno van sebe!

Nju je iznervirala, a ko drugi, do Jelena Golubović. Naime, rediteljka je šaputala sa Ekremom Jevrićem, pa probudila folkerku, koja je odlučila da ukoliko već ne može ona da spava, neće niko!
"Jadnice, idi se operi jednom, smrdiš šugo šugava", vređala je Zorica, te se nije dala zaustaviti. "Nemoj da se primičeš, smrdi ti iz usta", govorila je ona, a Golubovićeva joj je uzvratila rečima: "A to ti nije smetalo kad si me 90 dana grlila i ljubila i govorila kako sam ja pobednik!"
"Bilo mi te je žao, ali sada znam kakav si folirant", odgovorila je Markovićeva.

Zorica Marković

Zorica Marković | Foto: Screenshot

 Onda je u jednom momentu Zorica prosula vodu po Ekremovom krevetu, gde se odvijala cela ta situacija, pa kad su to ostali farmeri primetili, ona se branila da nije prosula vodu, nego se to Jelena Golubović upiškila.

"Nisam ja, to je ona uradila! Ona piša gde stigne", govorila je Zorica, iako je Ekrem tvrdio da je video da je folkerka držala flašicu vode u rukama.


Zorica je nastavila da vređa rediteljku. "Vidi kakva su ti šlogirana usta, jado jedna", kazala je, pa u celu priču umešala i Čupu Kalača. "Čak te je i Čupa drvoseča odj***o! Sve si uradila... je***a se, skinula se, sr**a, a sad miniraš ljude! E pa mene nećeš navući, nećeš me isprovocirati!

Čupa te je upotrebio da ne bi onanisao, ali napolju ima novu ribicu! Znaš kakvu je plavušu našao, rekli su mi muzičari", nije se dala zaustaviti folkerka.

"Govorila si Čupi da mu je mali... tebi ni od magarca ne može da bude dovoljno velik... kad smo išli da muzemo kravu, samo si u magarca gledala... zato i ideš tamo", vređala je Zorica, a Jelena je odgovarala pesmicom: "Ma, me, mi, mo, mu, Zorica je propalica!"


Poslednji komentari
  • Tanja Vreme: 12.12.2013 18:48h

    Ova Zorica treba da se leci definitivno. Na sta lici ovo ????

  • radoslava Vreme: 13.12.2013 11:09h

    zorirca je presla svaku meru ovu devojku treba zastititi.nezna zasto ste je pustali kad znate kakva je bila u prethodnoj farmi matretira ovu devojku pa i ona ima decu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP