Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

ZANEMARILA MALOLETNU ĆERKU

Policija čeka da Ljuba izađe iz rijalitija!

Autor: Blic | 08.05.2013 - 15:21:00h | Komentara: 2

Kik-bokserka Ljuba Pantović mogla bi krivično da odgovara zbog nebrige o svojoj maloletnoj ćerki koja je zatrudnela sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Ćabarkapom tokom njenog boravka na Farmi.

Ljuba Pantović

Zanemarila maloletnu ćerku: Ljuba Pantović

Advokati tvrde da bi krivičnu odgovornost zbog kršenja prava deteta mogli da snose Čabarkapa, ako se utvrdi da je iskoristio maloletnu, ali i Ljuba kao majka i njen staratelj.

- Budući da je otac maloletnice u zatvoru, Ljuba kao njena majka može biti krivično gonjena zbog nebrige o sopstvenom detetu. Ona je ćerku prepustila ulici zbog učešća u rijalitiju - kaže advokatica Božidarka Stojaković.
 
Ona dodaje da bi Ljuba, iako učesnik rijalitija, trebalo što pre da sazna šta se dešava njenoj maloletnoj ćerki.

Darko Popović sa Pinka zadužen za odose sa javnošću je istakao da produkcija učesnike obaveštava o eventualnom smrtnom slučaju ili teškoj bolesti, kao u primeru Ere Ojdanića koji je bio izašao sa imanja zbog bolesti tašte.
 

- Ako Ljubu obavestimo ona može da nas tuži jer je izgubila eventualnu finansijsku dobit pobedom. Po ugovoru ona ne sme da dobija spoljne informacije. Ljubina majka nam je u poslednjem razgovoru rekla da nije tačno to što se piše o njenoj unuki - kaže Popović, govoreći u ime čelnika Pinka.


Rođeni stric Ljubine ćerke veruje da je njegova sinovica „zavedena“.


- Centar za socijalni rad je juče počeo da se bavi slučajem. A bratu ću preko advokata poručiti da kao otac podnese tužbu protiv Čabarkape - rekao je juče Srboljub Subotić za „Blic“.

Poslednji komentari
  • Sredoje Vreme: 09.05.2013 01:44h

    Sodoma i Gomora...

  • erasmus Vreme: 12.07.2013 08:25h

    Gospodo draga , iz pouzdanih visokointelektualnih izvora doznajemo da je mladi uvazeni INTELEKTUALAC Filip Panajotovic , intelektualna i moralna GROMADA pohadjao visoke obrazovne studije u DONJIM SVINJARIMA na na katedri za edukaciju DIVLJIH SVINJA , odsek , kenguri u Sahari ! neverovatno , strasno , ... , a Boze moj dragi , koji odgovor bi ocekivali na eventualno pitanje o Ivi Andricu , Darvinu , Frojdu , ... , STRASNO , NEVEROVATNO , ali nazalost , realnost zna biti surova , ... ! Pozrav , Erasmus , ... ,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP