Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SVE ZA POPULARNOST

Predomislila se: Nekada veliki protivnik rijalitija, a sada učesnik Farme!

Autor: SvetPlus | 09.09.2013 - 15:00:00h | Komentara: 0

Romana Panić ušla je prvog septembra u šou Farma 5 uprkos tome što je bila protivnik rijalitija i rekla da nikada ne bi učestvovala u jednom.

 Gostujući u emisiji "VIP špajz" na radiju Svet Plus Romana je rekla da se zvezda ne postaje preko noći, kao što je tradicija u rijaliti programima.
-"Rijaliti šou varijante su dovele do toga da svaki drugi čovek može da postane javna i medijska ličnost. Mislim da to ne možeš da postaneš preko noći. Mislim da za to treba da imaš neke predispozicije i da se pripremaš za to",- ispričala nam je Romana pre izvesnog vremena.

Romana Pavić

Rekla pa porekla - Romana Panić

-"Pošto ja imam neposrednih šala, nekad znam da kažem nešto i tek kad izgovorim vidim koliku sam glupost lupila. Moji prijatelji i saradnici kažu da bih bila genijalna za neki rijaliti, ali ja se nešto opirem, ustvari se plašim. Ja bih pobegla kroz prozor kada bi me zaključali u nekoj kući",- nastavila je Romana u izjavi koju možete poslušati na našoj stranici.
Gledajući Farmu 5 poslednjih nedelju dana možemo da zaključimo kako se Romanino mišljenje promenilo jer još uvek nije pokušavala da pobegne kroz prozor ili razvali kapiju imanja u Lisoviću. U suštini, odlično se snašla u ovom rijalitiju, i još nije izgovorila nešto pa lupila glupost, za šta je smatrala da bi joj bila jedna od najprimećenijih osobina u rijalitiju.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP