Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PRAVE IH BUDALAMA!

Puste ih da piju,
da se pobiju i onda ih izbace!

Autor: Ekipa Alo! | 09.06.2013 - 15:08:00h | Komentara: 7

U ovogodišnjoj "Farmi" smo imali prilike da vidimo sve ono što prethodnih godina nismo. Svađa je bilo uvek, ali u ovoj meri nikada. "Rodna godina" za produkciju i gledanost je svakako ova. Fizički okršaji u kojima su prednjačile žene postali su normalna stvar.

Vesna Rivas i Goca Božinovska

Zorica Marković otvorila je sezonu "batinjanja", pa je izbačena sa imanja u Lisoviću nakon što je nasrnula na starletu Staniju Dobrojević i udarila je konzervom u glavu. Sinoć su joj se pridružile i dve koleginice, Goca Božinovska i Vesna Rivas.

Naravno, ni jedna od dve učesnice sinoćnjeg obračuna ne oseća krivicu. Goca, isprovocirana uvredama koleginice, ne smatra da je prevedno, kako kaže, što je zbog povlačenja Rivasove za majicu i pokušaja odbrane, izbačena.
Ipak, produkcija smatra suprotno. Vesna Rivas, među farmerima je poznata kao najveći provokator, svađalica, ali i najomraženiji ukučanin. Od samog ulaska na "Farmu" počela je sa "isterivanjem pravde". Seksi Sandra, Stanija Dobrojević, reper Ša, Saška Karan dolazili su u sukob sa "ljubiteljkom čivava" i ostali imuni na njene uvrede, ali Goca Božinovska nije.

Goca Božinovska

Zanimljivo je i to da je upravo Goca Božinovska prema anketama bila jedan od favorita za pobedu, odmah posle Stanije Dobrojević. Vlada mišljenje da je upravo "nalivanje" pojedinih ukućana rakijom, imalo za cilj ovakav ishod.

I dok je u neverici pakovala stvari i kretala kući pretivši advokatima, učinilo nam se da je Goca očekivala da prođe kao Stanija Dobrojević, jer se ipak branila. To se nije dogodilo.

Ne prestaje sa napadima: Vesna

Slična situacija se dogodila i u rijalitiju "Veliki brat", kada su se fizički obračunale Nevena Milićević i Ivana Stamenković. Sindi nije izbačena, jer nije uzvratila udarac, ali produkcija nije računala štipanje u cilju pokazivanja celulita. Zadruga i "Veliki brat" po svemu sudeći se nikako ne bi složili.

Nije baš jasno kako se odlučuje do kog je nivoa neko povređen i sme da se odbrani, a da ne bude kažnjen isto kao i onaj ko je napao?
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 09.06.2013 15:24h

    Pa tražili smo gledajmo,zaista im je mnogo dopusteno,a na kraju gud baj čarli,bar da ih isplate,ipak su uzalud potrosile 80 dana svog zivota.vesna je očekivala veliku pompu,ulazak ponovo u grand,novinare,naslovne strane,a Goca veći medijski prostor i neki hit,al malo morgen..

  • lol Vreme: 09.06.2013 19:05h

    A oni sve ne piju!Sta produkciju briga ko ce koliko da popije? Nemaju 12 godina .... Nek stave prst na celo ....

  • nedjo Vreme: 09.06.2013 19:17h

    namesteno da pobedi stanija i tacka

  • realni Vreme: 09.06.2013 19:54h

    Zakonom treba zabraniti i Farmu i Velikog brata

  • Visnja Vreme: 10.06.2013 08:14h

    Hahahahaha, Goca Bozinovska dama? Pa jeste li videli "damu" koja ne sramoti decu, a ozderala se ko majka? Ima li vece sramote za njenu decu? Bila je pijana i u studiju kod Aleksandre i tako pijana se i vratila. FUJ

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP