Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SAD JE I FILIP GEJ?

Rivas: FIlipe, popu*ićeš tvom Stevi iz Pančeva!

Autor: Mondo.rs | 26.06.2013 - 14:20:00h | Komentara: 8

Vesna Rivas i Filip Panajotović ponovo u klinču. Ona kaže da maneken i dalje ne zna da li više voli dečake ili devojčice, pominjući nekog "Stevu iz Pančeva".

Stanija, Filip i Vesna

Stanija, Filip i Vesna

Kako se bliži kraj Farme 4, učesnici rijalitija su sve nervozniji, manevrišu, lobiraju, fitilj im je sve kraći...

Na meti većine farmera su, naravno, Stanija i Filip, za koje listom veruju da su "isfolirali" i "namestili" vezu kako bi što duže ostali u rijalitiju i pokušali da se domognu glavne nagrade od 50.000 evra.
Veza Stanije i Filipa, izgleda, večna je tema ove Farme, iako njima nije jasno šta ostali imaju protiv njih, i zašto im toliko smetaju.
Nakon što su pogledali poruke svojih porodica, farmeri su odigrali još jednu (ko zna koju po redu) igru "Istina ili izazov", gde su opet Stanija i Filip, a pre svega starleta, bili u centru pažnje.
Filip i Vesna Rivas nastavili su sukob od pre neki dan, kada je moglo da dođe i do fizičkog obračuna. Maneken je rekao Vesni da će "pop****", ali mu ona, naravno, nije ostala dužna. Ustala je sa stolice i ponovo pokrenula pitanje: da li maneken voli dečake ili devojčice ili i jedne i druge?
"Ovaj tvoj dečko simbolizuje 10 odsto društva Srbije, Crne Gore, BiH. Tvoj dečko ne zna da li više voli devojčice ili dečake, a prihvata sa tobom vezu, jer ovde...", rekla je Vesna, ali nije završila misao, jer ju je Filip prekinuo rugajući se njenom telu i izgledu.
Vesna je potom nastavila: "Ono što si meni rekao da ću da pop****. Ti ćeš, kad izađeš, razmišljati kome ćeš pre da pop***, da li njenom (Stanijom) dečku koji je čeka napolju ili tvom dečkiću Stevi iz Pančeva".
Filip ju je "počastio" izrazima, poput: "raspala kurv****". "Ko te poslednji put je***? Ko ti je napravio dete, gde ti je muž?"
Poslednji komentari
  • farmer Vreme: 26.06.2013 14:35h

    hhahaha, stevan skrbic iz panceva :)

  • FRAPINI Vreme: 26.06.2013 14:42h

    VIDITE ovu nakazu od ove ženturače od VESNE:mislim da je ovo dno od žene!!!Interesantno je da sve zna o LJUBI ali ne sme da pisne.NIKO, a ne samo ona.Okupili se ološi,MEMO,EKREM,LJUBA SAŠKA,ŠA pa svako svakoga ogovara.Šlitrači i tračare.Najinteresantniji šliteč je ovaj ŠA koji se kao da mu je MEMO brat ne odvaja od njega!!!A žednoga bi ga prebacio preko vode!!Ša,NULA,VESNA,NULA LJUBA,(najgora)dok joj se ćerka šiba sa dragim ona se prepire,ogovara i šlitra,i sve radi radi finala!!Sramota od nje,a sve zna u vezi njene kćerke i njenog dragog!!!

  • dexy Vreme: 26.06.2013 18:48h

    Sad mi uopšte neće biti žao ako pobede Stanija ili Filip. Ne zaslužuju da pobede, može im se zameriti milijardu stvari, ali poslednjih dana velika većina ostalih farmera su se pokazali kao JAKO LOŠI I POKVARENI LJUDI. Ljuba i Vesna su odjednom NAJBOLJE DRUGARICE,Goca i Vesna -isto. Takvo licemerje i takva pokvarenština su nešto da sada neviđeno.

  • Laza Vreme: 26.06.2013 19:03h

    Slazem se da je vesna preterala, i da napada sve zivo, sem Ljube, ,jer tu bi svasta, ali filip je dotakao dno, stanija igra svoju igru, jedno drugom smestaju a kao fol se vole,dotakli su dno, manekena treba da je sramota jer spoj nekulture arogancije i bezobrazluka nikome nije doneo dobro

  • Sanja Vreme: 26.06.2013 22:26h

    Fifi prica o klubovima, avionima, kamionima.Bolje neka njegov otac isplati pare koje duguje postenim mlekarima, koje je pokrao .A ovo dvoje su dno dna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP