Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OTKRILA

Romana: Fotos mi je zabranio da idem u Grčku!

Autor: Kurir | 10.10.2013 - 12:15:00h | Komentara: 1

Pevačica Romana rešila je da se otvori Mis Svetlani te je tako ispričala detalje iz svoje burne veze sa advokatom s Kipra Fotosom.

Ona je, naime, ispričala kako je bila kod njega u Atini kada joj je on saopštio da želi da raskine, nakon čega je pokupila stvari i vratila se u Beograd.

Romana Pavić

Romana

 "Samo što sam stigla iz Atine i zazvoni mi telefon, on me zove i kaže da svima ispričam da mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno, navodno, zbog računa, Interpola...", rekla je Romana i dodala da se nakon toga nisu videli mesec dana i da mu je samo poslala poruku da vidi da li je živ i nastavila:

"Svega je tu bilo! Onda sam ja otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad, a ja iznajmila auto, rezervisala hotel...", rekla je i dodala da su novine pisale o njihovoj vezi, ali da ona tada ni sa kim nije razgovarala i da joj nije bilo jasno kako dolaze do informacija.
"Ženo, znaš li šta je tu sve bilo, zabranio mi je da idem u Grčku. Onda se pojavila neko druga devojka, ali po njegovim rečima to nije bilo tačno, već se radilo o nekom novcu i papirima".

Romana je ispričala i da je Fotos, posle svaga, došao kod nje da je moli da se pomire i da ju je čak zaprosio."Ja sam mu rekla da se samo skloni iz mog života. I prošle godine se oženio", zaključila je Romana.
 
Poslednji komentari
  • GORDANA Vreme: 11.10.2013 12:09h

    Draga Romana ,takvi muskarci nisu vredni pomena ,zelim ti vise srece jer je zasluzujes svojim iskrenim i spontanim ponasanjem koje je retkost medju pevacicama.I VISE SRECE DRUGI PUT.................................

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP