Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MIKI JE OPASAN PO ŽIVOT!

RRA: Danas raspravljamo o incidentu na "Farmi"!

Autor: A. Veljković | 26.09.2013 - 15:08:00h | Komentara: 16

Posle najnovijeg izliva besa Mikija Đuričića, koji je bacio ciglu u pravcu Jelene Golubović i govorio da će nekoga ubiti, te da je veoma rizičan, pokušali smo da saznamo da li će na sve ove pojedinosti reagovati Republička radiodifuzna agencija, iz koje nam je juče rečeno da će tek sutra razmotriti poslednja dešavanja u rijalitiju „Farma“.

Miki Đuričić i Marko Vanila

Miki Đuričić u fizičkom obračunu sa Markom Vanilom

- Imamo zaposlenog koji neprestano prati „Farmu“, te će se o tome što je uradio Miroslav Đuričić raspravljati sutra. Tada će biti i donesena odluka o tome da li ćemo preduzeti nešto. Dakle, razmotrićemo najnovija dešavanja na farmi - saopšteno nam je juče iz RRA.

Da podsetimo, Miroslav Đuričić, voditelj i višestruki učesnik rijalitija, rešio je da celoj naciji pokaže najgrublji oblik nasilja kada je po drugi put za kratko vreme mogao životno da ugrozi farmere na imanju u Lisoviću!

Nakon što je nedavno pesničio i davio Marka Vanilu, pčelar iz Kupinova, ovoga puta je udario i na ženu! Naime, Miki je u toku jučerašnjeg dana ciglom gađao rediteljku Jelenu Golubović, nakon čega je rukama udarao po vratima i kanti i tom prilikom se povredio:

- Ja ću nekoga ubiti! Rizičan sam! Idem kući. Nisam je ni pipnuo - vikao je Miki i nastavio da objašnajva svoj čin ostalim farmerima.

- Ma rekao sam joj: „Idi, ženo, od mene“, a ona počela da viče: „Ko si ti da mi da mi kažeš gde ću ja“. Molim da mi produkcija spremi večeras izlazak. Psihički nisam dobro. Ne mogu više - pričao je Miki i pravdao se kako je cigla pala daleko od rediteljke i da je znao da je neće pogoditi.

Uvek u centru svađa: Jelena Golubović

Povredila ju je najviše Čupina izolovanost: Jelena Golubović | Foto: N. Marković

- Nisam se sklonila kada me je gađao ciglom jer sam videla da nema snage da dobaci - rekla je napadnuta Jelena Golubović, ljuta na Čupu što je u ovakvoj situaciji nije zaštitio.


S druge strane, neki od Mikijevih prijatelja na imanju našli su se tu da ga uteše, ali i da nađu opravdanje za njegove postupke.

- Čuo sam te kako joj govoriš da se skloni, da te ostavi na miru - pravdao je Mića Mikijev postupak, dok je Džidža rešena da ukoliko njen Miki napusti imanje i ona sama ode.

Aleksandra Džidža Stojković

"Ako Miki ide sa imanja, idem i ja": Aleksandra Džidža Stojković

- Ako ti napustiš imanje, idem i ja. Ako mene bude potkačila, ja ću je izudarati i baš me briga da li će me izbaciti ili krivično goniti - rekla je mlada zvezda „Granda“.


Inače, bes i agresivnost Mikija Đuričića, po svemu sudeći, niko ne može da spreči, pa ni produkcija, koja ga drži među farmerima uprkos pčelarevom priznanju da je opasan po život svih koji se nalaze u njegovom okruženju.

Posledice ovog incidenta najviše su se odrazile na zdravstveno stanje Zorice Marković, koja se nakon cele frke onesvestila, a produkcija je odmah poslala lekarsku pomoć kako bi se vratila u normalu.

- Taj čovek je priredio horor film. Znaš li ti kako je to tutnjalo po kući. On je mene sasekao na vratima i mnogo sam se uplašila. Sreća da je doktorka došla brzo, roknula mi dve injekcije i lek za smirenje. Kakva budala, majko sveta - rekla je Zorica.

Inače, produkcija je prenos uživo odmah prebacila na kadar štale, ali nije mogla da famerima zapuši usta, te se čulo Mikijevo pravdanje i priča da je neuračunljiv, a na Televiziji „Pink“ nisu želeli da komentarišu ovaj incident.

 
Poslednji komentari
  • fragg Vreme: 26.09.2013 15:21h

    Imaju zaposlenog koji stalno gleda farmu? Koga mi sve plaćamo, ovo nije normalno. Čemu uopšte služi RRA, da gledaju farmu? Dodelu frekvencija može ministartstvo da sprovede, sve ostalo što RRA radi spada pod cenzuru i nije nam potrebno. Ko je dovoljno zgubidan ga gleda takav program, neka gleda, šta koga briga.

  • duska Vreme: 26.09.2013 15:34h

    Miki Djuričić, Saška Karan, Maca (prosla farma), Stanija, Filip, svi su rodjeni u znaku RIBE ili skorpije (vodeni znak), a mnogo mnogo poznatih ljudi su jako impulsivni a bas su najčešce riba - Dusko Vujosevic, sadašnji vicepremijer A. Vučić, Predrag Danilović, Dragan Djilas, same ribe, ko ne zivi sa vodenim znakom taj ne zna njihovu narav, od koje najčešće se treba sklanjati pa i bezati...

  • marija antonijevic Vreme: 26.09.2013 15:44h

    jadno je to sto neko moze ceo dan ili danima da te provocira,a ti da ne smes da reagujes....to kako se jelena golubovic ponasa,to je strasno i sramno je to sto joj je sve dozvoljeno,i ja bih nju izbacila,a ne mikija niti bilo koga ko se sa njom sukobi,jer ona ocigledno zena ima neki problem sama sa sobom i ne treba da bude tu gde je medju ljudima!!!!

  • lena Vreme: 26.09.2013 17:45h

    Svako ko podrzava fizicki i verbalni obracun je poremecen isto kao i ovaj mutant iz Kupinova. Jelena Golubovic je normalnija od mnogih na toj farmi, jedino joj zameram sto ne ume da iskulira primitivce ali onda ne bi ni bila u centru paznje jer ovaj narod voli i uziva da gleda negativne stvari. Jelena je ocigledno svesna toga. Jako losa slika putuje u svet!

  • kojo Vreme: 26.09.2013 19:36h

    ZASTO JE ZADRUGA KADA JE MIKI UDARIO MARKA VANILU KAZNJEN SAMO NOMINACIJOM , E TU LEZI ZEC I DAT ZNAK DA JE MIKI POVLASCEN I DA MOZE DA RADI STA HOCE A TO DOKAZUJE I OVAJ DRUGI INCIDENT GDE GADJA JELENU CIGLOM I PRETI DA CE NEKOG UBITI I OPET NISTA. STA TREBA DA SE JOS DESI DA OVU BUDALU IZBACE SA FARME, NO NIJE ON SAMO JEDNA BUDALA NA FARMI IMA IH PREVISE ,NESKOLOVANI, SIBICARI , GRND PRODUKCIJA SALJE RIZICNE CLANOVE. JER ONI NOCU PRAVE GNEZDA OD JAJA, A OVAMO NEMAJU STA DA JEDU, ONI LAKOZA NOKTE CRTAJU PO FARMERIMA, I OVA KATARINA GESTIKULACIJOM POKAZUJE KAKO BI UDARILA JELENU STO POSTOJI SNIMAK. GLADNI PREGLADNI I SAMO O HRANI PRICAJU I SVADJAJU SE . jelena do pobede. PUSTI JELENA OVE GLADNE NEK SE NAJEDU .PRECI CE NA TRPEZU GDE PUSE CIGARE.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP