Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

REPER I GLUMICA RAZMENJIVALI NEŽNOSTI U KUPATILU!

Ša i glumica se ljubili!

Autor: Dragana Tripić | 16.04.2013 - 15:50:00h | Komentara: 0

Prava ljubav godine ne broji u pesmi, ali očigledno i na imanju u Lisovićima na kome je Nenad Aleksić Ša (33) odlučio da krene u avanturu i osvoji iskusnu Gordanu Bjelicu (54).

Gordana Bjelica

Mlada piletina joj se sama za prste lepi: Bjelica | Foto: Nemanja Kostić

 

Zorica Marković ih zatekla
„na gomili“ i raskrinkala
pred farmerima

Reper i glumica iskoristili su tako pogodan trenutak da se osame u kupatilu, gde su kako „Alo!“ saznaje, razmenili sočne poljupce. Iako je razlika između Nenada i Gordane poprilična, njima to očigledno nije smetalo da se prepuste uzavrelim

Zorica Marković gazda!

Iako je bilo očekivano da Darija Stanijević nakon napuštanja „Farme“ za gazdu postavi repera Ša ili Jovanu Nikolić, sa kojima se najviše družila na imanju, to se nije dogodilo jer je na njihovo iznenađenje za novu gazdaricu imanja u Lisovićima postavljena Zorica Marković.
strastima. Da li je tome kumovala fatalna privlačnost ili veća količina alkohola koji su popili, nije nam poznato, tek ovo dvoje farmera poprilično se opustilo i prepustilo strastima, vešto se skrivajući iza vrata kupaonice u kojoj, kako je poznato, nema kamera. No, uprkos tome, želja da ova kratkoročna avantura ostane tajna im se nije ostvarila, jer ih je razotkrila Zorica Marković, koja je vest obelodanila farmerima. Pevačica je prepričavala Eri kako ih je uhvatila na delu u kupaonica, uz obrazloženje da je glumica opasna:

- Vidi Ero, ona od mlađeg muškarca očekuje svežinu, snagu i testosterone na vrhuncu. Žena koja bira mlađeg ubeđena je da je još uvek poželjna jer im to godi, lakše je manipulisati mlađima. Ne mislim da tu ima išta loše, jer su godine nebitne. Logično, mlađi muškarci su pristupačniji i sa njima se lakše manipuliše. Šta li će reći Jovana na ovo kad sazna - upitala je Zorica Eru, na šta je on samo zavrteo glavom i rekao:

- Njima oboma treba medijska pažnja. Zbog toga to i rade jer znaju da se sve snima.

Reper Ša

Vodi se onom - stara koka, dobra supa: Ša

Kako će se dalje razvijati njihova romansa, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, ako se uzme u obzir da Nenadu godine nisu važne, a da glumica često ističe da je spremna mnogo toga da uradi zarad šoua, očekujemo da se između njih razvije nešto više od šeme za jednu noć.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP