Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

AKADEMICI PROTIV FARMERA

SANU traži zabranu "Farme"!

Autor: Puls | 30.05.2013 - 21:13:00h | Komentara: 43

Dok borba za trijumf na Farmi u Lisovićima ulazi polako u svoj finiš, nadvila se nenadana opasnost i to u vidu Srpske Akademije Nauka i Umetnosti (SANU) koja je zatražila osudu i zabranu ovog šou programa!

Ivan Jevtić

Ivan Jevtić | Foto: Goran Srdanov

 Na redovnoj sednici SANU akademik Ivan Jevtić pozvao je Akademiju, ali i Vladu Sbije da reaguju protiv rijaliti emisija poput Farme i Velikog brata koje po njegovom mišljenju ugrožavaju moral i duh srpske nacije.

- Treba da postoji sloboda medija, ali ne i zbog nečega što dira direktno u mentalno stanje nacije, Akademija je dužna da na neki način reguje. Treba pronaći način da se reaguje i zatvore ti izvori zla. To je nezdravo i treba mu stati na put - naglasio je akademik Jevtić.

Ko će pobediti u predstojećoj borbi “Akademici vs Farmeri” tek ostaje da se vidi ali po svemu sudeći očekuje nas vrlo neizvestan i krajnje neočekivan duel.
Poslednji komentari
  • Srbin Vreme: 31.05.2013 00:37h

    Tako je!! Slazem se u potpunosti sa Vama.

  • Vlada Vreme: 31.05.2013 01:52h

    Ko je taj Ivan Jevtic nikad cuo za njega,neka nastavi da gleda farmu i da cuti.Bolje gledati farmu nego politicare.

  • Larin izbor : Vreme: 31.05.2013 02:16h

    Dno dna , koje predstavljaju Maja Nikolic , Zorica Markovic , Saska Karan ...... Bolje bi bilo da ih nikada nismo videli kako se ponasaju , bar bi imali neke iluzije o njima . Ovako - bruka i sramota cele nacije i zenskog roda .

  • Sydneysider Vreme: 31.05.2013 04:37h

    Po tome ko je u ofanzivi poslednje dve decenije, nema sumnje u to da ce prostakluk pobediti.

  • Milasin Vreme: 31.05.2013 05:21h

    Sasvim je besmisleno da ovakvi nacini privlacenja gledalaca i gledanosti raznih tv stanica. Narod treba uzdizati i obrazovati a ne da gledaju neke bljuvotine i gluposti. Umesto da se razvijamo kao sav normalan svet i nudimo kao moderne televizije u svetu svome gledalistu sto vise tv kanala jedne tv stanice u razlicitim formama mi bacamo novac na rijaliti soue. jedan se zavrsi drugi pocne. sad kad se Farma zavrsi bice Dvor pa opet Brat i tako u krug. Sta ce nama da gledamo sex nekih tamo tzv vip zvezda. Postoje spevijalizovani kanali za sex pa ko hocecneka gleda. Gledati tzv vip ljude koji neznaju odgovore na najosnovnija pitanja stvarno je strasno i sramota. Pustimo evropu. Gledajmo sebe i da sebi sredimo zivot. Oni omaju love da se za....ju i zezaju a mi ne. Dajte mladima od 20 pa navise da rade da doprinose drzavi i sebi a ne da doprinose gledanosti televizija od kojih samo televizije pune dzepove. Zaposlite mlade za neku mesecnu nadoknadu prikladnu za zivot ako ne za stalno vodite im i za to radni staz.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP