Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TRAJANOVIĆEVA PRIČA O UTISCIMA IZ RIJALITIJA „FARMA“

Sara: Aki, učiniću sve za tebe!

Autor: A. Radojević | 25.12.2013 - 17:06:00h | Komentara: 7

Samo dan nakon što je izašla iz rijalitija „Farma“, Sara Trajanović je stigla da se čuje sa Andrijom Akijem Markovićem, sa kojim će se za koji dan videti, a kako sama kaže, spremna je da se bori za njihovo pomirenje. Pored toga što će učiniti sve da bude sa pevačem jer je, kako tvrdi, zaljubljena u njega, Trajanovićeva će sa Ivanom Marinkovićem ostati samo prijatelj.

Sara Trajanović

Manekenka je odlučna u ideji da se pomiri sa Andrijom
Markovićem jer je zaljubljena u njega

- Aki i ja smo se čuli, pošto imam mnogo obaveza i sa mamom sam ceo dan u gradu, videćemo se sutra, prekosutra i porazgovaraćemo o svemu. Nadam se najboljem, da ćemo se pomiriti i nastaviti vezu. Čula sam da je izjavio da ima devojku, kad smo se čuli rekao mi je... ma nije ni bitno, ne želim još da govorim o tim stvarima. Za nekoliko dana možemo o tome da popričamo, kad mi odlučimo šta ćemo. Ja sam zaljubljena u njega, volela bih da nastavimo i učiniću sve da tako bude, ali o tom potom - izjavila je za „Alo!“ manekeknka, koja je pričala i o Ivanu Marinkoviću.

Ivan Marinković

Ivan Marinković

- Bez obzira na sve, mi smo se svađali i mirili 300 puta i to je bilo iskreno, i mirenje i svađanje. Ja nikada nisam dala na njega kada je bio u pravu, kada nije bio u pravu, jasno sam iznosila svoj stav o tome. To je čovek koji je bio uz mene i držali smo se od prvog dana pa do mog izlaska, imao je on greške, imala sam i ja, ljudski je praštati, tako da neke stvari koje je on meni oprostio, oprostila sam i ja njemu. Nismo mogli da ne pričamo zato što se u mnogim stvarima slažemo i mnogo se dobro poznajemo i koliko god se svađali, ipak smo bili podrška jedno drugom, što je u stvari bilo najlepše od svega. On se izjasnio da je zaljubljen u mene i naravno da to prija svakoj ženi. U privatnom životu još nisam doživela da se neko tako bori kao lav, od prvog do poslednjeg dana. Bez obrzira na sve, on se ipak borio. Postavila sam neke granice, dopustila sam da pređe neke, kad ode sa farme dugujem mu da porazgovaramo o svemu i da ostanemo u fer, korektnim i lepim odnosima. Ništa više od toga neće biti - iskrena je bila Sara Trajanović.

Andrija Marković

Andrija Marković | Foto: Zoran Ilić

Sara: Zlobne drugarice su izmislile abortus!

Dok je boravila na imanju u Lisoviću, pisalo se da je Sara Trajanović sa 16 godina ostala u drugom stanju i da je imala abortus. Ipak, manekenka sve to demantuje, tvrdeći da su tu priči izmislile ljubomorne i zlobne drugarice.


- To je laž, malopre sam to čula. Čula sam da se javila neka bivša drugarica i to izjavila, zato je verovatno i bivša. Te bivše drugarice što se javljaju niotkuda, to je dokaz zašto se javljaju, koji je njihov cilj, a verovatno su zato i bivše drugarice, tako da su samo još jednom potvrdile svoju zlobu, svoju ljubomoru, nepoštovanje pre svega. Da sam im i najgori neprijatelj bila, ili one meni, nikada ne bih to izjavila. To su velike stvari i sa takvim stvarima se ne treba igrati - kaže Sara.

Mama Rosita: Aki mi se dopada!
Iako su u medijima objavljivane izjave Rosite Trajanović o tome da joj se Aki ne dopada, Sarina mam je juče za „Alo!“ ispričala da o pevaču misli sve najbolje.
- To što ste čuli i to što je neko napisao da sam ja rekla da je on klempav, to nema veze sa vezom. Ja nijednom detetu ne bih rekla tako nešto, pošto sam prvenstveno majka. Ne bih volela da neko za moje dete nešto tako kaže. Meni se on dopada, fin je dečko i to slobodno objavite - rekla je Rosita, a zatim je prokomentarisala napise da je Sara odrasla sa bakom.

Rosita Trajanović

Rosita Trajanović

- Pisalo se da je sa tri meseca data baki, a ona je sa tri meseca bila u Nemačkoj, išla je u obdanište i živela sa mnom i sa ocem. To je glupost, sve vreme je živela sa mnom do srednje škole, kada je želela da pređe da pomogne babi jer njena baba ima 70 godina - kaže Sarina mama.
Poslednji komentari
  • Lena Vreme: 25.12.2013 17:27h

    Pazi ovu malu...provaljena je! ne svidja se njoj ni Aki, sad vratite film kad Ivan nije zeleo da prica sa njom ,kad on nije zeleo da bude sa njom to je kod Sare budilo kao i sto je sama priznala ono nesto zensko "e nesec ti meni, pokazacu ti da ce biti po mome pa malo budes kao mala maca sve moze.." itd pricala je Sara dok Ivan ne 'padne' e tako sad i Aki ona ne podnosi da bude ostavljena NE! Aki pamet u glavu pa najuri ovu isfoliranu malu da ne prodjes kao Ivan!!!!

  • Mija Vreme: 25.12.2013 17:48h

    E bas ce Ivan da ostane sa tobom u korektnim fer odnosima ..bas si zasluzila nema sta..posebno za ono DUPLO koje si mu obecala one noci dok si plakala u njegovom krevetu da ces vratiti kad izadjes!!!!

  • Moravac Giga Vreme: 25.12.2013 17:54h

    Ovaj bata ima uvo može sarmu zamotat, a nabi mu ova i rogove ki kuća

  • Madi Vreme: 25.12.2013 18:49h

    ovoj izgleda nije bilo dovoljno blamiranja sa ovim Akijem!!!!!

  • vesna Vreme: 26.12.2013 00:08h

    uzmite akiev komentar na sarinu izjavu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP