Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOVI PREOKRET NA IMANJU

Sara dobila poruku od Akija i počela da izbegava Ivana!

Autor: Opera 17 | 07.12.2013 - 15:00:00h | Komentara: 3

Iako su gledaoci očekivali da se nešto desi između Sare i Ivana, nakon što je manekenka dobila poruku od Akija rešila je da ponovo postavi distancu između njih.

Aki i Sara

Nakon što je Sara Trajanović dobila poruku iz spoljnog sveta da je Andrija Aki Marković našao drugu devojku i da ga je ona izneverila svojim ponašanjem, manekenka je ponovo uspostavila bliske odnose sa Ivanom Marinkovićem, koji iskreno priznaje da je zaljubljen u nju.
Međutim, sinoć je došlo do obrta situacije jer su muzičari preneli Sari poruku da je Aki i dalje zaljubljen u nju, te da je čeka da izađe. Manekenka je nakon toga odlučila da ponovo uspostavi distancu između sebe i Ivana, što je njega prilično iznerviralo.
Poslednji komentari
  • RTRS Vreme: 07.12.2013 16:07h

    Ovo je pravi javašluk! Prenose informacije, dezinformacije...ma šta hoće, znaju koliko je sati u svakom trenutku... OVA FARMA JE PREKRŠILA SVA PRAVILA IGRE I TREBA DA IM SE ODUZME LICENCA!!!!! Mislim na Pink. Da vas podsetim Ljuba na prosloj farmi ništa nije znala o sudbini svoje ćerke sve do samog izlaska a sad ovo radite... sramota! Ma i ova Željko mitrović je mnogo popustio dizgine ljudima oko sebe... sve je to rezultat ovog javašluka....

  • nedjo Vreme: 08.12.2013 01:05h

    kakve gluposti za dokon narod

  • dr Vreme: 08.12.2013 09:54h

    'Slazem se.Nema vise nikakvih pravila sve je namesteno pocevsi od izbacivanja. Micu su izbacili jer je rekao da se JG j... sa Turcinom a Zoricu nisu kada je rekla JJ da je klošarka Romkinja. Kao to nije uvreda sto je rekla da je romkinja i a uvreda je sto je Mica rekao da je ovaj Turcin.Sta bi bilo da je njoj neko rekao KLOŠARKO SRPKINJO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP