Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

VANREDNO IZBACIVANJE

Sara leti iz rijalitija!

Autor: Puls | 23.12.2013 - 22:37:00h | Komentara: 2

Sara Trajanović izbačena je sa Farme!

Ognjen iznenadio farmere vanrednim izbacivanjem

Ognjen iznenadio farmere vanrednim izbacivanjem

Ognjen Amidžić je došao na imanje u Lisoviće gde se prvo našalio sa farmerima da večeras dolaze stari farmeri, a potom je pojasnio da je večeras zapravo vanredno izbacivanje, zbog čega je nastala panika kod pojedinih farmera.

Sara Trajanović

Sara Trajanović | Foto: RAS

Nešto kasnije u studio je došao i Vajs koji je prvo udaljio stolicu od Simonide, a potom je morao da vrati stolicu gde je bila ranije i da sedne do bivše cimerke iz Lisovića jer je tako režija naredila.
Ognjen Amidžić je kasnije obavio razgovor sa Vesnom Rivas i Jelenom Golubović. Vesna je rekla da je glumici pala maska i da je Jelena za nju najveće razočarenje na imanju i da bi ona prodala sve zarad sopstvenog interesa. Jelena je navela da ju je Vesna uzela na zub od kada je otpevala pesmu Goce Božinovske sa kojom je pevačica u lošim odnosima. Rivasova je rekla da su to ortodoksne laži glumice.
–Jelena Golubović bolesno laže! - rekla je Vesna Jeleni. Na kraju su se svađe svele oko toga ko je uništio Vesninu bundu, a otišli su i korak dalje u uvredama. Jelena je rekla Vesni da joj viri praziluk iz dupeta, a Vesna je otkrila da je Jelena prosila ispred zgrade "Pinka", za šta ima i dokaz u vidu fotografija.
Lepi Mića je u studiju rekao da su Vesna Rivas i Jelena Golubović obe lažovi, ali je podržao ponašanje Jelene kada je danas glasa da Čupo dođe na imanje,a ne Boris jer treba da podrži svoje emocije.

Marijana sa druge strane tvrdi da je za nju problem napravila Jelena Golubović jer je većina bila za to da se Boris vrati.

Lepi Mića tvrdi da su Marijanine reči dokaz licemerstva, a Jeleni čestita za današnje reči.

Ognjen Amidžić je obavio razogovor sa Ivanom Marinkovićem. Glavna tema je bila Andrija Aki Marković, a Ivan je rekao da ga nije iznenadilo što je Sara Trajanović danas htela da se na imanje vrati. On smatra da je Sara neodulučna i dodao je:

–Sari treba muškarac kao što sam ja!

–Sari je Ivan rezervni igrač! - prokomentarisao je Mića odnos Sare i Ivana i dodao da je realnije da Ivan njoj bude drug jer veza između njih dvoje nije realna.

Vajs tvrdi da je nakon one priče od danas da je Sara htela da se vrati Aki, da je to dokaz da ona i Ivan igraju igru sve vreme po dogovoru i da glume zaljubljeni par.

Usledilo je i proglašenje izbacivanja i Ognjen Amidžić nije nikoga podizao niti pravio neke igrice prilikom proglašenja, već je samo izgovorio ime koje večeras napušta imanje, a to je Sara Trajanović. Ovaj ishod najteže je pao Ivanu Marinkoviću, koji je zamalo zaplakao.

Aleksandra je na kasnije otkrila da je Sara večeras dobila 1.30 posto glasova.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 24.12.2013 01:13h

    hvala dragom Bogu da je izasla mada je to trebalo jos puno ranije da se desi da jedno razmazeno i uobrazeno kricavo cudo izleti sa farme

  • sasa Vreme: 24.12.2013 08:49h

    Strasno , usta se pretvorila Srbija . Ko je ta Sara , po cemu je ona uopste poznata u Srbiji .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP