Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SMEJALA SE

Sara se ruga što Ivan pati za njom!

Autor: Svet plus | 28.12.2013 - 21:30:00h | Komentara: 1

Sara Trajanović u studiju je čekala da pristignu izbačeni farmeri, te odgovarala na pitanja koja su se mahom ticala njenog odnosa sa Ivanom Marinkovićem, a o kojem je dovoljno rekla svojim neobuzdanim smehom.

Sara Trajanović

Sara Trajanović

Sara Trajanović je više puta ponovila da je i dalje zaljubljena u Andriju Akija Markovića, i da je pomirenje sa mladim pevačem na pomolu. Mada je Aki izjavio da od pomirenja nema ništa.

Međutim, svima je interesantan i njen odnos sa Ivanom Marinkovićem, o kojem je Sara dovoljno rekla svojim smehom i cerekanjem.

Naime, u jednom momentu pušten je intervju Ognjena sa Ivanom, u kojem je Marinković naravno opet ponavljao da je zaljubljen u Saru, da mu je jako teško palo kada je napustila imanje, i da je zapravo voli. Takođe, rekao je i da za nju čuva čokoladnu bananicu.
Po završenom intervjuu, voditeljka Aleksandra Jeftanović pitala je Saru da prokomentariše Ivanove reči, na šta je manekenka počela neobuzdano da se smeje da se zacenila.
"Molim te, ponovi mi pitanje", rekla je kada je došla do daha, a po ponovljenom pitanju opet se zacerekala, pa krenula da zamuckuje.
"Da, znam za čokoladnu bananicu. Šta si me ono pitala?!", opet je rekla Sara, što je voditeljku malo izvelo iz takta. "Pa neću. Stvarno neću. Nemoj sad da se svi pravimo ludi u studiju", rekla je Aleksandra, na šta je Sara opet počela da se smeje.
Kada je videla da se među publikom u studiju već stvorilo i negodovanje, onda se uozbiljila, pa kazala: "Dugujem Ivanu da porazgovaramo, ali više od prijateljstva neće biti ništa. Zaljubljena sam u drugog", bez pogovora je rekla Trajanovićeva.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 29.12.2013 13:36h

    zaista nebitna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP