Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PROCENILA

Sara Trajanović: Jelena Golubović je pun pogodak, i treba da pobedi!

Autor: Svet plus | 08.12.2013 - 16:45:00h | Komentara: 0

Svaki farmer dobio je da komentariše drugog farmera, nasumice izabranog, i da se izjasni po pitanju toga zašto misli da bi upravo ta osoba trebalo da pobedi.

Farma 5

Boris Stamenković dobio je da komentariše svoju bivšu devojku Marijanu, te je tokom svog izjašnjavanja zamuckivao, a verovatno nije smeo previše da je hvali zbog svoje aktuelne i ljubomorne devojke Katarine Grujić. Sve se svelo na to da je Boris Marijanu nazvao vrednom!
Marijana Leontijević kazala je da Suzana Perović treba da pobedi zato što je vredna i lepa! "Suzana je jedna od najlepših žena na našoj estradi", rekla je manekenka, a Ekrem ju je, na iznenađenje svih, prekinuo i rekao "Nemoj da preteruješ".
Žare Berber je kazao da treba da pobedi Ivan Marinković, jer ima zanimljiv smisao za humor, iskren je, a i treba mu skinuti kapu jer ima živaca za Jelenu Golubović koju niko ne može da smisli. Rediteljkin favorit je Marko Vukotić, jer je vredan, inteligentan i zabavan, a Ivan Marinković iznenadio je izjavom da treba da pobedi Ekrem Jevrić. "Mislio sam da je dosadan dok ga nisam upoznao! Ovo mu je treći šou, on je bukvalno izmislio reč šoumen", kazao je Ivan.
Simonida je za Borisa navela da je vredan i vaspitan. "Treba da pobedi neko ko nosi beli mantil", rekla je ona za budućeg stomatologa. Jelena Jovanović branila je Vajsa, te kazala da je on donar čovek.
Edin Škorić je za komentarisanje dobio svoju devojku Jelenu, te nije štedeo reči. Lepa, mlda, poštena, glavni su kvaliteti koje je Edin naveo kod Jelene Jovanović.
Sara Trajanović je rekla da je Jelena Golubović "pun pogodak za ovaj šou". "To što nas nervira, to je naš problem, ali Farma ne bi bila to što jeste bez nje", kazala je Sara za rediteljku. Edina Škorića za komentarisanje dobila je Zorica Marković, pa je za bivšeg odbojkaša ona kazala da treba d apobedi jer je dobar taktičar. "Ja sam to uvek govorila u intervjuima, pa neću ni sad da lažem", kazala je folkerka, ali je Edina ipak i pohvalila kazavši da nikada nije bio vulgaran.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP