Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SAMO SE SVAĐAJU

Sara Trajanović Vajsu: Dosadan si, svi ti se smeju! Treba da ideš odavde!

Autor: Svet plus | 31.10.2013 - 17:00:00h | Komentara: 2

Sinoć je na Farmi tradicionalno održana Igra suđenja, a između tuženih i tužitelja, takođe tradicionalno, izbile su svađe!

Sara Trajanović

Prvi spor je bio između Simonide Ačević i Jelene Jovanović. Jutjub zvezda tužila je zvezdu Granda za klevetu kako ju je ona navodno izdala kada je na imanje došao Aleksandar Marinković Tuta. U svoju odbranu Simonida je kazala da ju je Jelena neosnovana optužila, da je ona njoj ostala drugarica, ali da jednostavno nije prekinula druženje sa Tutom jer za to nije imala lični razlog, a da u takvim situacijama ne želi da staje ni na čiju stranu.
Tokom ovog spora na stranu optužene stali su Vajs i Lepi Mića, te su se usaglasili sa Jeleninim mišljenjem da je nakon Tutinog dolaska Simonida trebalo prva da priđe Jeleni, a ne obrnuto. Uzdržana je ostala Zorica Marković, ali ju je ipak zanimalo da li je Jelena ispričala Simonidi pre Tutinog ulaska ko je uopšte taj čovek i šta je ona imala sa njim. Na to je mlada pevačica kazala da o svom privatnom životu nije pričala ni sa jednim farmerom. Naposletku, sudija Romana je morala da presudi u korist Jelene, jer je većina porotnika bila na njenoj strani.
 

U drugom sporu sučeljene strane bili su Slobodan Đurković i Danimir Vajs. Tema spora ubrzo je bila zaboravljena, jer se povela rasprava o tome kako Vajs ne ume da prihvati šalu i da je previše nervozan. Nastala je sveopšta galama, a najviše su Vajsa napadali Ivan, Sara, Suzana i Lepi Mića. "Svi ti se smeju, dosadan si! Treba što pre da napustiš rijaliti", vikala je Sara Vajsu, na šta joj je on odgovorio da je go*no. Farmeri su se toliko posvađali da je u jednom momentu izgledalo da će doći i do fizičkog obračuna, i to da će Vajs da izvuče deblji kraj u sukobu sa Suzanom, ali se ona na kraju ipak iskontrolisala, te nije digla ruku na densera.

Umešala se i Divna Karleuša koja je odvraćala Saru i Suzanu od svađe sa denserom, jer on "niti je vredan toga, niti može da razume bilo kakvu šalu".

Posle gomile teških reči i uvreda izgovorenih na relaciji Vajs - ostali farmeri, situacija se koliko-toliko smirila, pa je sudija Zorica Marković proglasila da u večerašnjem sporu niko nije kriv.
 

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 31.10.2013 18:21h

    sara,vajs??

  • Darko Vreme: 01.11.2013 04:03h

    Splavarka fujjjjj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP