Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMERKIN MUŽ ZA ALO!

Saša: Moja Simonida je intelektualac!

Autor: D. Tripić | 07.12.2013 - 20:00:00h | Komentara: 7

Dok se Simonida Aćević svakodnevno bori za opstanak u rijalitiju „Farma“, njen suprug Aleksandar odlučio je da prvi put, ekskluzivno za „Alo!“, progovori o svojoj ženi, koju smatra najboljom i najinteligentnijom osobom u rijalitiju.

Aleksandar Aćević

Aleksandar Aćević: Nikada ne bih ostavio Simonidu!

 

Iako je Simonida uvek okružena muškarcima, Saša svojoj supruzi ne zamera na ponašanju jer je svestan da je sve to šou biznis, a sa sinom Petrom se uspavljuje uz gledanje njihove voljene.

Simonida: Ima podršku  muža

Simonida: Ima podršku muža

 

Nikada ne bih ostavio Simonidu!
Kako se nedavno u medijima spekulisalo da će Aleksandar Aćević ostaviti Simonidu nakon rijalitija „Farma“, on je iskreno, za naš list, izjavio

kako to nikada ne bi uradio jer je ona njegova ljubav.
- To nije tačno, vi ste prva osoba sa kojom razgovaram o toj temi. Simonida je moj ponos, nikada je zbog bilo kog šoua ne bih ostavio i šta god da uradi, stojim iza nje, jer je ona pre svega majka našeg sina i moja supruga. U ovoj igri ona je dokazala da je, pre svega, vesela, mlada i dobra osoba koja voli život i izazove i ja je u tome podržavam, kao što sam rekao i u pismu: „Ništa ne brini, još uvek tvoj Sašica“ - ispričao je Aleksandar.

- Moja Simonida se odlično nosi sa svim situacijama na farmi. Iako neki od njih misle da je ona na nižem intelektualnom nivou od njih, grdno se varaju. Osim što je obrazovana, jer je skoro pri kraju filološkog fakulta, ona je izuzetno elokventna i govori nekoliko jezika. Na njenoj priči bi mogli da joj pozavide i pravi voditelji koji se busaju po farmi, hvaleći se da su odlični u svom poslu - izjavio je za naš list Saša Aćević i dodao da je u početku Simonida mnogo nedostajala njihovom sinu.


- Što se tiče samog šoua, ne mogu mnogo da pratim „Farmu“ jer sam zauzet poslom. Prijatelji i kolege sa posla mi uglavnom sve prepričaju, a ja uveče obavezno odgledam pregled dana, pa sam koliko-toliko u toku.

Ponekad pred spavanje moj sin Petar i ja gledamo Simonidu i tako se uspavamo, a on je, kao i svako dete, radostan kada vidi mamu na malom ekranu. U početku mu je nedostajala, ali sada se navikao, uostalom, mi Aćevići smo čvrsti i ne predajemo se tako lako.

Inače, mnogi su me pitali kako se ne nerviram kada Simonidu vređaju i zašto nisam ljubomoran. Pravo da vam kažem, nju je Mića najviše vređao, ali ona je mentalno jaka i ubeđen sam da je njegove opaske nisu doticale. Znala je i ona nekoliko puta da mu očita bukvicu, tako da je i vulgarni Mića ostajao bez teksta. Simonidina prednost je u tome što je rijaliti shvatila na pravi način, a to je da je to šou biznis i da se tako treba i ponašati - kaže Simonidin suprug i dodaje da joj ne zamera ni na čemu što je uradila.


- Što se tiče njenog zavođenja na farmi, već sam vam rekao, to je deo igre i uloge u kojoj se ona odlično snalazi. Pre ulaska na farmu mi smo ragovarali o svemu, a naročito o ponašanju na imanju, znamo da je to progam koji se snima 24 časa i da postoje nepredviđene situacije. Ona je vesela, zanimljiva, raspevana, a zna i te kako da podvikne i odgovori kada shvati da je neko preterao. Nije zla i u tome i jeste njena veličina. Koliko puta sam čuo od prijatelja i komšija da je drugi farmeri ogovaraju, kinje, a da ona to sve okreće na šalu, eto, takva je moja Simonida, sve shvata i prima sa osmehom - iskren je bio Aleksandar Aćević.

Poslednji komentari
  • zex Vreme: 07.12.2013 20:16h

    ovaj covek je slep kod ociju. pa ono ne bi takao nijedan muskarac na svetu, cak ni za pare! kakva pamet?! ona je bezobrazna grozna zena.

  • nedjo Vreme: 08.12.2013 00:05h

    simonida je prezgodna

  • jasmina Vreme: 08.12.2013 01:08h

    U pravu je covek,pametnija je i obrazovanija Simonida od vecine farmera! Za mene je ona iznenadjenje,,prijatno.

  • mili JP Vreme: 08.12.2013 10:30h

    moj kolega iz JP je u pravu nekada smo radili zajedno uvek se hvalio kako ima inteligentnu zenu i bio je u pravu

  • duka Vreme: 08.12.2013 11:08h

    Ma daj blamira se tamo svaki dan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP