Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PRVA IZBAČENA FINALISTKINJA ZA ALO! PRIČA O BORAVKU NA IMANJU

Saška: Era je perverznjak i seksualni manijak!

Autor: A. Veljković | 03.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 11

Prva izbačena finalistkinja „Farme“ je Saška Karan, koja ne krije svoju sreću nakon povratka u civilizaciju, ali je i dalje pod utiskom „ljudskih smradova”, koje, kako kaže, nikada neće zaboraviti niti im oprostiti sve loše stvari koje su joj učinili za ova tri meseca. Naime, Karanova je za „Alo!“ ispričala kako je najgori utisak na nju ostavio Era Ojdanić, za kog nema reči hvale.

Iz najboljih  dana: Saška Karan

Iz najboljih dana: Saška Karan

- Ja ne znam šta taj čovek izigrava? Po kom osnovu je on pričao da sam ja najaljkavija? On je jedan ljudski smrad koji nije ni vredan pomena. Više smrdi od onog izmeta u poljskom WC-u, a čula sam i da se pisalo da je pedofil i to mi je sada vrlo jasno! On je jedan seksualni manijak i perverznak i ako do sada nije zaradio novac za sebe, neće ni od sada, tako da ne mora da se koristi užasnim stvarima - ispričala nam je pevačica, a onda dodala da u tu grupu spada i Nenad Aleksić Ša.

Ostavio loš  utisak na  izbačenu  farmerku: Era  Ojdanić

Ostavio loš utisak na izbačenu farmerku: Era Ojdanić


Verujem da je Ljuba saznala da je dečko vara sa njenom ćerkom!

Bivša farmerka nam je ispričala i da pretpostavlja da je Ljuba Pantović saznala da je njen momak u vezi sa njenom starijom ćerkom jer ga već neko vreme ne pozdravlja.
- Kada su Ljubi stigle stvari, po slaganju je shvatila da njen momak Aleksandra to nije spakovao i verujem da je tada počela da sumnja da više nisu zajedno, a i kada joj je puštena video-poruka u kojoj nije bila njena ćerka, jasno joj je bilo da nešto nije u redu - izjavila je Karanova za naš list.

- On je jedan ološ od čoveka. Hteo je nekoliko da puta da se pomiri sa mnom, ali to je sve bila njegova taktika. Njemu je neko rekao da mu narod zamera što me napada i zato je i hteo da mi se približi - prokomentarisala je sada već bivša farmerka i onda nam ispričala da i dalje ne zna detalje koji su se u spoljnom svetu komentarisali, tako da će tek za nekoliko dana znati da li će protiv Bebi Dol podneti tužbu.

- Bebi je meni rekla da je njen napad skalpelom bio šala i ja sam joj tada poverovala, međutim, postoji jedno veliko „ali“. Videću, konsultovaću se sa suprugom, pa ću videti šta je istina. Verujte, sada mi je najbitnije da sam pored ćerke i muža i ne razmišljam o tim stvarima - izjavila je Saška za „Alo!“. Kada je reč o ljubavnim parovima na imanju, ona smatra da tu ima dosta taktike.

- Između Stanije i Filipa ne postoji ljubav, to je sigurno. Samo foliraju kako bi ih ljubav dovela do pobede. Jovani ne treba reklama da ima seks ispred kamera i takav potez je ružan, odvratan. Oni su svi zrele osobe, tako da na mladost ne mogu da se izvuku - zaključila je pevačica.

Najveća enigma  „Farme“: Stanija  Dobrojević

Najveća enigma „Farme“: Stanija Dobrojević | Foto: Zoran Ilić

Za Staniju svi pričaju da je prostitutka!


Česte svađe Saška Karan imala je i sa starletom Stanijom Dobrojević, za koju nema nijednu reč hvale, a loše priče o njoj čula je od ostalih ukućana.
- Svi pričaju da se bavi prostitucijom, a moje mišljenje je da ona nema zanimanje. Namazana je i prefarbana svim bojama. Trti se i guzi po ceo da jaše Filipa i to je sve. Sećam se kada je jednom prilikom Ekrem rekao da je go-go igračica, a ona mu je pokazala da ćuti. Mislim, za mene je to strašno - prokomentarisala je Saška.

Poslednji komentari
  • slavica Vreme: 03.07.2013 07:42h

    Svaka cast Saska Moram da priznam da me je Saska odusevila svojim iskrenim stavom po svim pitanjima ,pa sam fqarmu gledala samo zbog nje .Jedina se igrala na farmi sto su i drugi trebali radit.Za Eru perverznjaka je sve tacno .Deda od 70 godina a takvo ponasanje .Uzas .I ne mogu da verujem da jedino Saski nisu dali put u Veneciju .

  • zorka Vreme: 03.07.2013 07:56h

    Bravo za Sasku .Bez foliranja kaze celu istinu .Produkcija je pokrivala sve Erine neljudskosti prema Saski Nisu prikazali kako je Era poliva vodom ,stavlja pokvarene makarone u krevet .itd .Era je za svaku osudu ,pedofil koji mora da odgovara za svoja dela .Otkud njemu pravo da prica za Staniju da je nju Srbija primila ko da je Srbija njegova a on Crnogorac.Vise farmu necu da gledam jer se vide namestaljke i nepravilnosti sa svih strana .Cujem da je glavni u produkciji Sasa Popovic pa ako je tako onda je i sve jasno

  • Laza Vreme: 03.07.2013 08:05h

    Draga moja savka, da malo rezimiramo neke stvari, secas li se svojih ranih radova, golisavih slika, i svega uz to ,ja se secam, nevolim staniju ali ti imas najmanje pravo da je kritikujes, sto se Ere tice njemu mozes samo da zavidis, i da zivis jos trista godina neces biti uspesna kao on, uspeo je i kao pevac i kao biznismen, nije on cvecka da ce razumemo, aliza tebe je neko ko ima karijeru, sve tvoje pesme se mogu nabrojati na prstima jedne ruke

  • Žarko Vreme: 03.07.2013 10:38h

    KAKO je ova žena čestita i poštena!!!Blago njenom mužu. Slušao sam po kafanama priče o njoj ;govorili su mi ljudi ,da njoj čovek kaže;"sedi" a ona legne!!! Zaboravlja mladost i kevkeče za žalom što joj mladost prođe i kakva mužu dođe.Dobro je ono rekla ;Ko o čemu k..va o poštenju.Evocira uspomene!!! Dno i Bljak!!!

  • milijana Vreme: 03.07.2013 11:34h

    E jadna li si Saska.Jedinu istinu rekla si za Staniju.Sa je gospodin za tebe i mnoge druge poput Vesne i Tarota koji ti je najbolji prijatelj, covek koji laze lakoverne, a obican je usranko nezasiti.Kako te nije sramota da Jovanu ogovaras kad ti je bila dobra od prvog dana.Ma ti si nebitna, dno-dna, zaboravljena polu-pevaljka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP