Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICIN MUŽ UGOVARA TEZGE DOK JE ONA NA IMANJU U LISOVIĆU:

Saška Karan reklamira nameštaj!

Autor: A. Veljković | 19.06.2013 - 09:00:00h | Komentara: 12

Pevačica Saška Karan na farmu je ušla kako bi se vratila “iz mrtvih” bar kada je medijsko nebo u pitanju i reklo bi se da joj je plan uspeo, međutim, ona je ipak uspela da napravi angažman- da reklamira fotelje.

Saška Karan

Saška Karan

Naime, Saškin suprug Aleksandar Gazivoda, otkrio je za “Alo!” da je njegova draga već dobila posao i da je jedna firma nameštaja rešena da debelo plati da saška sedne na njihove garniture.


- Kontaktirali su me ljudi iz Juž no Afričke firme koja proizvodi nameštaj i pitali da li smo zaisteresovani da Saška bude njihovo zaštitno lice. Uz pomoć farme oni su videli da je ona pogodna za takvo reklamiranje njihovog proizvoda- rekao nam je Aleksandar ali nam nije objasnio kako su došli do njega i na koji način su baš njegovu ženu primetili na imanju u Lisoviću.

Saška Karan

Saška Karan


-Pregovaramo oko cene ali mislim da je sve to već rešeno. Oni su pitali da sa mojom ženom pozira i naša ćerka ali ne znam da li će moći jer mora da se priprema za fakultet, a sprema i naučni rad. Kampanja će se snimati i slikati u oktobru a ja sam to ugovorio jer znam da će Saška pristati. Da nije ovog rijalitija ovo se n bi ni ostvarilo. Baš sam srećan- ipsričao nam je Gazivoda a onda uputio da na njenoj “fejsbuk” strani pogledamo sliku njegove žene i ćerke u jednom trosedu, jer je ta fotografija možda bila presudna u odluci za angažman.

Nožice će sigurno otkriti kada se bude uvalila u fotelju a da li će afrikanci biti oduševljeni modelom ne znamo. Ako to ikada vide.
 
Poslednji komentari
  • Jovka Vreme: 19.06.2013 10:09h

    A zar nije bolja za reklamira ljuljaske? Sa njiih se ne skida! Predlozite preduzimljivom muzu! Bas je lepo gledati je onako kikotavu,ispruzenih nozica. Blazena u ogovaranju!

  • Laza Vreme: 19.06.2013 10:28h

    Neverovatno, Pink se gleda i u juznoafrickoj republici, i bas odabrali Savku da im reklamira namestaj, koliko daleko ide ljudska glupost i samoreklamerstvo, stvarno neverovatno,

  • dani Vreme: 19.06.2013 10:31h

    video sam ja slike tvoje zene pre 23 godine divne su sto njih nestavis na fb pa da se dive ovi mladji da vide kako se postaje postena zena

  • roko zifredi Vreme: 19.06.2013 11:13h

    za bolje i nisi. A i dalje ti ne verujem.

  • Maja Vreme: 19.06.2013 12:02h

    Kako se Savka predstavila na farmi njen obraz ne može ništa više oprati, a vi gospodine Gazivoda ako vam je barem malo stalo do čojstva sklanjajte Savku sa farme, ne pojavljujte se na javnim mestima ako vam se obraz barem malo može zacrveneti i ne davajte više gluposti u javnost. Svet vam se smeje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP