Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GLEDATELJKA JE IZVREĐALA

"Saška, treba da vas je sramota!" (VIDEO)

Autor: Puls | 16.07.2013 - 23:26:00h | Komentara: 13

Jedna gledateljka emisije „Narod pita“ je izvređala gošću emisije, folk pevačicu Sašku Karan. Žena koja se javila iz Obrenovca je rekla da se stidi svojih godina kada je videla kako se Saška Karan ponašala, međutim pevačica je sve uvrede primala sa osmehom na licu.

Izvređana: Saška Karan

Izvređana: Saška Karan

 Gledateljka je rekla pevačici da može da se skine gola i da tako hoda po emisiji, a iako je Karanova pokušala da smekša anonimnu gospođu time što je htela da joj pošalje poljupce, u tome ipak nije uspela jer je gledateljka rekla da joj od pevačice ne trebaju ni poljupci.

Poslednji komentari
  • Sanja Vreme: 16.07.2013 23:44h

    Saška Karan je u emisiji bila non stop nekulturna, upadala je skoro svakom slušaocu u reč dok je ovaj još govorio i kao i na farmi nije dozvoljavala da ovaj nastavi sve dok ona uporno pričali ga priča kao navijena. Ne znam zašto je voditeljica nije zaustavila. Prava primitivka koja je svoje isto takvo ponašanje i svađanje na farmi pokušala opravdati na najograničeniji primitivan način. Kad god dođe u emisiju na TV samo se sramoti ali ona nema grižu savest pa je njoj sve ravno. Dijagnoza.

  • NS Vreme: 16.07.2013 23:57h

    Sasku ne treba nicega da je sramota,a pozivi su namesteni svi,kao i za Staniju pre neko vece!

  • Lana Vreme: 17.07.2013 00:28h

    Treba tu "gospodju" da bude sramota,pa zar se možda Ša bolje ponašao,ili Ljuba,Goca,Era,..Vesna...svi su psovali i vredjali,a samo Saška kriva,sram vas bilo navodna gospodjo,zovite Ljubu da vas brani...

  • saban Vreme: 17.07.2013 00:35h

    Ma to su one babe sto se stalno javljaju i kazu... a sad ti da cutis Saska kad ja govorim..Babe se ko Staljin ponasaju..Vidi se iz aviona da sve isto pricaju..Verovatno po sistemu sad pljunite a sad branite...Saska je za Sa sabana velika gospodja i faca..Sa je jadan mali ogorceni tip koga niko ne shvata ozbiljno..Jedino sto jos moze je da vredja zene..

  • Laza Vreme: 17.07.2013 07:29h

    Nemogu da verujem da saska nema nimalo postovanja prema gledaocima , ,prema voditeljki, prema nesi, kakva je to zena koja u sred emisije pokazuje srednji prst, nekultura, arogancija, prostakluk, je jedino sto krasi ovu navodsnu pevacicu koja se hvali svojom karijerom, neznam koja karijera je u pitanju, jer dvadeset godina o njoj se nista nije culo, ali bitno je da se javno pohvali kakvu bananu ima njen muz, sve u svemu nize od ovoga nemoze

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP